Παππούς συνελήφθη για λαθρεμπόριο στην Κομοτηνή

Παππούς συνελήφθη για λαθρεμπόριο στην Κομοτηνή

Ο ηλικιωμένος υποβλήθηκε σε έλεγχο και, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του και διέθετε προς πώληση 136 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, συνελήφθη

tsigara_komotini
Δραστήριος, παρά τα 80 του χρόνια, ήταν ένας παππούς στην Κομοτηνή, όμως η ενασχόλησή του κάθε άλλο παρά νόμιμη ήταν, καθώς διακινούσε λαθραία τσιγάρα με αποτέλεσμα στην δύση της ζωή του να βρεθεί με χειροπέδες από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που τον εντόπισαν!

Ο ηλικιωμένος υποβλήθηκε σε έλεγχο και, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του και διέθετε προς πώληση 136 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, συνελήφθη. Ο 80χρονος Έλληνας οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ τα λαθραία τσιγάρα εστάλησαν στο Τελωνείο της περιοχής για να υπολογιστούν οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

*** Με τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν καπνό συνολικού βάρους τριών κιλών και 350 γραμμαρίων και δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωση, συνελήφθη στη Λαψίστα Ιωαννίνων ένας 42χρονος αλλοδαπός, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Όπως διαπιστώθηκε, μάλιστα, είχε περάσει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen. Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί αλλοδαπών.

*** Στην Έδεσσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 67χρονος από την Αρμενία, καθώς διαπιστώθηκε ότι στο σπίτι του έκρυβε συνολικά 340 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, τα οποία κατασχέθηκαν. Και αυτός, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης