Νεαροί παραβίαζαν αυτοκίνητα στη Λάρισα

Νεαροί παραβίαζαν αυτοκίνητα στη Λάρισα

Ενας από αυτούς έπεσε στα χέρια των ανδρών της Άμεσης Δράσης λίγο μετά τις κλοπές

astynomia-peripoliko-ena
Δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα σε δρόμους της Λάρισας διέρρηξαν διαδοχικά δυο νεαροί τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης και άρπαξαν από το εσωτερικό τους ένα πορτοφόλι και διάφορα αντικείμενα. Όμως, ο ένας από αυτούς έπεσε στα χέρια των ανδρών της Άμεσης Δράσης λίγο μετά τις κλοπές.

Πρόκειται για έναν 18χρονο Έλληνα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το κλεμμένο πορτοφόλι και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Ακόμη, κατασχέθηκε στο σπίτι του ένα ποδήλατο που ερευνάται αν είναι κλεμμένο. Ο νεαρός προσήχθη στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.

*** Ο έλεγχος στο Ι.Χ. φορτηγό στο οποίο επέβαιναν τρεις Έλληνες ηλικίας 19, 24 και 39 χρόνων από αστυνομικούς της Ασφαλείας σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, έφερε στο φως έξι μπαταρίες αυτοκινήτων την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να αιτιολογήσουν. Στην προανάκριση προέκυψε ότι τις είχαν κλέψει από έναν 52χρονο στον οποίο αποδόθηκαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου κατηγορούμενοι για κλοπή.

*** Μπήκε για να αγοράσει ψωμί σε ένα αρτοποιείο στην Πάτρα και έκλεψε το κινητό της ιδιοκτήτριας, ένας 36χρονος Έλληνας! Όμως, έγινε αντιληπτός και ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφαλείας, οι οποίοι το βρήκαν στην κατοχή του μαζί με μικροποσότητα ηρωίνης και του έβαλαν χειροπέδες. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με κατηγορίες για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης