Νέα πυρκαγιά στο χωριό Πάστρα στην Κεφαλονιά - Εκκενώθηκε σχολείο

Νέα πυρκαγιά στο χωριό Πάστρα στην Κεφαλονιά - Εκκενώθηκε σχολείο

Τα μέτωπα στη περιοχή είναι δύο και οι δυνατοί άνεμοι που φθάνουν τα 9 μποφόρ - Aνατροπή πυροσβεστικού οχήματος σε κόμβο στο Αργοστόλι

pastra-1
Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες που προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη  φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί σε χαράδρα ανάμεσα στα χωριά Πάστρα και Κατελειό στην Κεφαλονιά

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές, ενώ τα υπόλοιπα πύρινα μέτωπα στο νησί έχουν τεθεί υπό έλεγχο. 

Με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς, Παναγή Δρακουλόγκωνα, εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους το Γυμνάσιο - Λύκειο που βρίσκεται στο χωριό Πάστρα.




Τέσσερα μέτωπα στην περιοχή

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τα τρία από τα τέσσερα μέτωπα στην περιοχή, ενώ οι δυνατοί άνεμοι που φθάνουν τα 9 μποφόρ, δυσκολεύουν το έργο των επίγειων δυνάμεων της πυροσβεστικής υπηρεσίας. 

Τέλος, στις οκτώ περίπου το πρωί, σημειώθηκε ανατροπή πυροσβεστικού οχήματος σε κόμβο στο Αργοστόλι. Οι δυο επιβαίνοντες πυροσβέστες νοσηλεύονται με ελαφρά κατάγματα, εκτός κινδύνου, στο γενικό νοσοκομείο του νησιού.

Κλείσιμο
Δείτε φωτογραφίες που δημοσιεύει το kefalonitikanea.gr

pastra-2
pastra-3
pastra-4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης