Σπείρα με ανήλικους έκανε οκτώ διαρρήξεις στη Ρόδο

diarriksi-lostos

«Χτυπούσαν»  επιχειρήσεις εστίασης, υπαίθρια μπαρ ξενοδοχείου και περίπτερα στις περιοχές Λάρδος, Κιοτάρι, Φαληράκι, Ιαλυσός και στην πόλη της Ρόδου

Μόλις ξεκίνησε η τουριστική σεζόν άρχισε και η δράση μιας εξαμελούς σπείρας νεαρών Ελλήνων και αλλοδαπών, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι, που επί πέντε μήνες είχαν ρημάξει τις επιχειρήσεις στην πόλη της Ρόδου και σε διάφορες περιοχές του σμαραγδένιου νησιού.

Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί από την Ασφάλεια οκτώ διαρρήξεις που είχαν γίνει σε επιχειρήσεις εστίασης, υπαίθρια μπαρ ξενοδοχείου και περίπτερα στις περιοχές Λάρδος, Κιοτάρι, Φαληράκι, Ιαλυσός και στην πόλη της Ρόδου, από τα οποία έκαναν φτερά μετρητά, ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά και τρόφιμα και αλκοολούχα ποτά σημαντικής χρηματικής αξίας.

Για τις οκτώ υποθέσεις σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων αλλοδαπών και δυο Ελλήνων ηλικίας 15 ως 22 χρόνων οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Σε αυτήν περιλαμβάνονται και γονείς των ανηλίκων που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που ενδέχεται να είχαν διαπράξει.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

DSC_5619

«Πιστεύουμε ότι τελικώς το εκκλησιαστικό θέμα της Ουκρανίας θα αποτελέσει το σημείο, γύρω από το οποίο θα επαναβεβαιωθεί και θα ενισχυθεί η ενότητα των αδελφών Αγίων Ορθοδόξων του Θεού Εκκλησιών» είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης