Μετανάστες είχαν «αδειάσει» σπίτι ηλικιωμένης στη Μόρια

Μετανάστες είχαν «αδειάσει» σπίτι ηλικιωμένης στη Μόρια

Τον περασμένο Αύγουστο, οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 19 και 23 χρόνων είχαν παραβιάσει την είσοδό του σπιτιού της 72χρονης και άρπαξαν ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα οικιακά αντικείμενα, συνολικής αξίας 7.000 ευρώ

diarriksi
Μετά από σχεδόν ένα μήνα επίμονης έρευνα της Ασφαλείας Μυτιλήνης και επεξεργασία στοιχείων από το τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Αιγαίου, αποκαλύφθηκε ότι αυτοί που είχαν «γδύσει» το σπίτι μιας ηλικιωμένης στη Μόρια της Λέσβου ήταν δυο νεαροί μετανάστες.

Τον περασμένο Αύγουστο, οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 19 και 23 χρόνων είχαν παραβιάσει την είσοδό του σπιτιού της 72χρονης Ελληνίδας, είχαν ερευνήσει όλα τα δωμάτια χωρίς να βρουν χρήματα ή κοσμήματα. Ωστόσο, δεν έφυγαν με άδεια χέρια, αφού άρπαξαν ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα οικιακά αντικείμενα, συνολικής αξίας 7.000 ευρώ.

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν από τα δακτυλικά αποτυπώματα που είχαν αφήσει στο σπίτι και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης. Η έρευνα για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες διαρρήξεις συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης