Απόδοση 30% από επενδύσεις σε ξένα funds υποσχόταν ο υπάλληλος που έψαχνε bitcoin στα υπόγεια του ΚΕΕΛΠΝΟ

Απόδοση 30% από επενδύσεις σε ξένα funds υποσχόταν ο υπάλληλος που έψαχνε bitcoin στα υπόγεια του ΚΕΕΛΠΝΟ

Νέες αποκαλύψεις για τα πρόσωπα που έστησαν την κομπίνα με το σύστημα δημιουργίας bitcoin στα υπόγεια του ΚΕΕΛΠΝΟ φέρνει στο φως το protothema.gr - Συνεκλήθη Δ.Σ από τον πρόεδρο του φορέα που τον ενδιέφερε να μάθει ποιος διέρρευσε το βιντεοσκοπημένο υλικό στο Πρώτο Θέμα

bitcoin-keelpno
Η καταγγελία των ηλεκτρολόγων στο εργαστήριο του ΚΕΕΛΠΝΟ στη Βάρη που αφορούσε στην τοποθέτηση ειδικών υπολογιστών στο μηχανοστάσιο για τον εντοπισμό bitcoin, ήταν πρωτοφανής. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι στα υπόγεια ενός κτιρίου που ανήκει σε δημόσιο φορέα, κάποιοι και σε καθημερινή βάση επιδίδονταν σε ένα αληθινό κυνήγι θησαυρού εις βάρος των Έλληνα φορολογούμενου πολίτη.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της καταγγελίας, οι συγκεκριμένοι υπολογιστές στην προσπάθεια τους να φτιάξουν bitcoin τρέχουν αλγορίθμους και λύνουν μαθηματικά προβλήματα ενώ απαιτούν μεγάλη υπολογιστική ισχύ με αποτέλεσμα να καταναλώνουν πολύ ρεύμα και να εκλύουν μεγάλες ποσότητες θερμότητας.

Με απλά λόγια οι επιτήδιοι έκλεβαν ρεύμα απο το κτίριο της Βάρης προκειμένου να δουλέψουν τα μηχανήματα δημιουργίας bitcoin. Και θα έκλεβαν ρεύμα για πολύ καιρό ακόμη εάν δεν γίνονταν αντιληπτοί απο τους ηλεκτρολόγους του κτιρίου, όταν εκείνοι διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πάει καλά στο μηχανοστάσιο...

Βλέπετε, ο θόρυβος απο την λειτουργία των μηχανημάτων ήταν εκκωφαντικός ενώ εξέπεμπαν μεγάλη ποσότητα θερμότητας θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια των εγκαταστάσεων του Κεντρικού Εργαστηριου Δημόσιας Υγείας (ΚΕΔΥ), όπως κατήγγειλε η ομάδα των ηλεκτρολόγων.

Μετά την αποκάλυψη του Θέματος, συνεκλήθη Δ.Σ από τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ,ενώ σήμερα νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τις δραστηριότητες των προσώπων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο.

Sequence 01
Κλείσιμο


Σύμφωνα με το περιεχόμενο αγγελίας που αλιεύσαμε στον ιστότοπο Car.gr, ο δημιουργός της, ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που έστησε τα μηχανήματα δημιουργίας bitcoin στο ΚΕΔΥ, υπόσχεται σε ενδιαφερόμενους μεγάλες αποδόσεις σε ετήσια βάση απο τη στιγμή που αποφασίσουν να επενδύσουν σε funds του εξωτερικού, χωρίς όμως να διευκρινίζει σε ποια.


aggelianew


Στην αγγελία, στην οποία αναγράφεται ο αριθμός του κινητού του τηλεφώνου καθώς και το όνομα του, υπόσχεται “εγγυημένη απόδοση 30% το χρόνο” και “δυνατότητα καταβολής μηνιαίων δόσεων υπό μορφή μερίσματος ανά μήνα”.

Μάλιστα για να κάνει πιο δελεαστική την προσφορά του, υπόσχεται αφορολόγητα κέρδη μέχρι τις 100 χιλιάδες ευρώ.

“Οι επενδύσεις ξεκινούν από 1000 ευρώ - τιμή 1000 ευρώ” συμπληρώνεται στην αγγελία.

Στο ΔΣ που συνεκλήθη χθες το μεσημέρι στα γραφεία του Κεελπνο στο Μαρούσι υπό τον πρόεδρο Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ ακούστηκαν απίστευτα πράγματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ φέρεται να κατηγόρησε τους ηλεκτρολόγους, ότι εκείνοι ήταν που τοποθέτησαν τα μηχανήματα δημιουργίας bitcoin “ για να σπιλώσουν την φήμη του φορέα”, ζητώντας να μάθει πως διέρρευσε το βιντεοσκοπημένο υλικό και η έγγραφη καταγγελία στο Πρώτο Θέμα.

“Δεν εντοπίσατε εγκαίρως τα μηχανήματα” κατηγόρησε ο πρόεδρος τους ηλεκτρολόγους, αναφέροντας ότι έχει ζητηθεί απο τον ίδιο η παρέμβαση του εισαγγελέα για να διαλευκανθεί η υπόθεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης