Πάτρα: Παραδόθηκε η μίνι Περιμετρική οδός χωρίς... πινακίδες - Γονείς έχασαν το δρόμο για το νοσοκομείο

mini_perimetrikh1

Σε όλο το μήκος της δεν υπάρχει πουθενά ενημερωτικές πινακίδες για τα νοσοκομεία της Πάτρας

Παραδόθηκε η Μίνη Περιμετρική με μεγάλες προσδοκίες για τη λύση του κυκλοφοριακού στην Πάτρα και φυσικά ήδη χρησιμοποιείται.

Μια περιπέτεια γονιών, μας έφερε μπροστά σε μια αστοχία. Σε όλο το μήκος της δεν υπάρχει πουθενά ενημερωτικές πινακίδες για τα νοσοκομεία της Πάτρας. Εκτός από την ταλαιπωρία, φανταστείτε να πρόκειται για κάτι σοβαρό και να ψάχνεις εκείνη τη στιγμή που πρέπει να κατευθυνθείς για να βρεις νοσοκομείο.

Η σοβαρή έλλειψη, οδήγησε δύο γονείς που έψαχναν το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο για κάποιο πρόβλημα που αντιμετώπισε το παιδί τους, στο να κάνουν παράπονα. Μάλλον, θα πρέπει άμεσα να διευθετηθεί.

Πηγή: tempo24.news

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Φανή

Μα τώρα... τα θέλετε όλα δικά σας! Στη Βολιβία του αδελφού Έβο δεν υπάρχει καμία πινακίδα σε καμία εθνική οδό. Ούτε καν από το αεροδρόμιο κατι που να δείχνει προς τα πού είναι η πόλη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

91207c8fa8af78ba4739933188426c5b_XL

Ανεπιθύμητο χαρακτήρισε τον υπουργό Παιδείας ο δήμαρχος Στυλίδας, με αφορμή την στάση που κράτησε για το Πανεπιστήμιο Στερεάς - «Απογυμνώθηκε η Στερεά Ελλάδα, η μόνη επένδυση που έγινε είναι τα διόδια» είπε

2
riot02

Μολότοφ και εκτεταμένη χρήση χημικών στην περιοχή του Λευκού Πύργου, όπου επέστρεψαν οι διαδηλωτές, όταν τα  ΜΑΤ  τους εμπόδισαν να προχωρήσουν προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ -  Προληπτικές προσαγωγές και face control έξω από το Αλεξάνδρειο πριν από την ομιλία Τσίπρα

6