Ο δήμος Μενιδίου κάνει έξωση στην ΕΛΑΣ από την Αμυγδαλέζα για νοίκια 1,6 εκατ.

Ο δήμος Μενιδίου κάνει έξωση στην ΕΛΑΣ από την Αμυγδαλέζα για νοίκια 1,6 εκατ.

Η Ελληνική Αστυνομία, οφείλει νοίκια τριών ετών απο το 2015 μέχρι σήμερα, ύψους, 1.650.000 ευρώ

menidi_elas
Αγωγή... έξωσης στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της ΕΛΑΣ, στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών, στα... συνεργεία αυτοκινήτων και σε άλλα αστυνομικά κτίσματα και υπρεσίες που στεγάζονται σε χώρους της Αμυγδαλέζας κάνει ξανά ο Δήμος Μενιδίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» το Ελληνικό Δημόσιο, ουσιαστικά, η Ελληνική Αστυνομία, οφείλει νοίκια τριών ετών απο το 2015 μέχρι σήμερα, ύψους, 1.650.000 ευρώ. 

Την ίδια ώρα, η δικαστική διαμάχη του πολύπαθου σε επίπεδο εγκληματικότητας δήμου, που έχασε τον 11χρονο Μάριο από αδέσποτη σφαίρα κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής, ξεκίνησε  με το Ελληνικό Δημόσιο στις 17 Οκτωβρίου 2013, όταν κατατέθηκε η πρώτη αγωγή σε βάρος του, ενώ πρόσφατα κατατέθηκε και η δεύτερη. 

Την περασμένη Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου ο σημερινός δήμαρχος Μενιδίου Γιάννης Κασσαβός, είχε συνάντηση με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη σχετικά με το σοβαρό ζήτημα, η οποία ζήτησε πίστωση χρόνου για να ενημερωθεί και να δοθεί λύση. 

Ο δήμος Μενιδίου έχει την κυριότητα έκτασης 2.521,71 στρεμμάτων στην Αμυγδαλέζα, με ένα τμήμα εμβαδού 363,5 στρεμμάτων να χρησιμοποιούνται από την Ελληνική Αστυνομία, η οποία είχε ανεγείρει εγκαταστάσεις από το 1968. 

Ο χρόνος συζήτησης αν θα γίνει έξωση στην ΕΛΑΣ  θα συζητηθεί σήμερα στις 9 το πρωί στο Πρωτοδικείο Αθηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης