Ζευγάρι είχε ρημάξει τα ποτά από σούπερ μάρκετ της Καβάλας

Ζευγάρι είχε ρημάξει τα ποτά από σούπερ μάρκετ της Καβάλας

Δύο φορές είχαν αρπάξει συνολικά 14 μπουκάλια οινοπνευματωδών ποτών - Την τρίτη φορά τους εντόπισε υπάλληλος και έτρεξαν να ξεφύγουν με δέκα μπουκάλια - Συνελήφθησαν από την αστυνομία

pota
Αλλιώς τα υπολόγιζε ένα ζευγάρι Ελλήνων κι αλλιώς τους βγήκε… Σκοπός τους ήταν να κάνουν γερά τσιμπούσια χωρίς να πληρώνουν δεκάρα, καταναλώνοντας αλκοολούχα ποτά που έκλεβαν από ένα σούπερ μάρκετ στην Καβάλα, πράγμα που έκαναν τρεις φορές!

Την πρώτη φορά, στις 24 Απριλίου, ο 62χρονος άνδρας και η 50χρονη σύντροφός του είχαν καταφέρει να φύγουν απαρατήρητοι και «φορτωμένοι» με διάφορα μπουκάλια από το κατάστημα στο οποίο μπήκαν ως πελάτες. Την δεύτερη φορά, στις 6 Σεπτεμβρίου, πέτυχαν και πάλι τον σκοπό τους. Και τις δυο φορές, είχαν αρπάξει συνολικά 14 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.

Την τρίτη και… φαρμακερή, όμως, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, τους πήρε είδηση ένας υπάλληλος και τράπηκαν σε φυγή έχοντας κλέψει άλλες δέκα φιάλες. Ωστόσο, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου ταυτοποιήθηκαν και για τις προηγούμενες κλοπές και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης