Αλβανός μετέφερε 21 κιλά χασίς από την πατρίδα του

Αλβανός μετέφερε 21 κιλά χασίς από την πατρίδα του

Ο 52χρονος συνελήφθη, το αυτοκίνητο μαζί με το φορτίο του κατασχέθηκε, όπως και δυο κινητά, 250 ευρώ και 8.600 αλβανικά λεκ και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς

police
Ραντεβού σε αφύλακτο σημείο της μεθορίου με συμπατριώτες του «βαρόνους» των καρτέλ ναρκωτικών είχε ένας Αλβανός για να παραλάβει ένα φορτίο με μεγάλη ποσότητα χασίς και να το μεταφέρει στην ενδοχώρα. Οι λεπτομέρειες για το αλισβερίσι, όμως, ήταν γνωστές στις ελληνικές αρχές.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος έστησαν μπλόκο σε περιοχή της Καστοριάς, περιμένοντας να εμφανιστεί το Ι.Χ. αυτοκίνητο που θα μετέφερε το φορτίο. Όταν είδαν τον 52χρονο αλλοδαπό να φτάνει με αυτό, το πρωί της Κυριακής, το ακινητοποίησαν και έκαναν έρευνα από την οποία βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 20 κιλών και 850 γραμμαρίων.

Ο 52χρονος συνελήφθη, το αυτοκίνητο μαζί με το φορτίο του κατασχέθηκε, όπως και δυο κινητά, 250 ευρώ και 8.600 αλβανικά λεκ και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, η οποία του απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης