Εργαστήριο παραγωγής χασίς τύπου skunk στη Μυτιλήνη

Εργαστήριο παραγωγής χασίς τύπου skunk στη Μυτιλήνη

Ο 25χρονος ένοικος του σπιτιού καλλιεργούσε 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,60 ως 0,80 μέτρου, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με τον εξοπλισμό του

SKUNK
Οργανωμένη έφοδο μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή ναρκωτικών έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στην κατοικία ενός νεαρού Έλληνα στη Μυτιλήνη, μετά από πληροφορίες ότι καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη skunk.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που εντόπισε ο σκύλος, βρήκαν ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας, που περιλάμβανε τέσσερις λαμπτήρες παραγωγής τεχνητού ηλιακού φωτός, τέσσερις μετασχηματιστές, τέσσερα κάτοπτρα, ένα ηλεκτρονικό θερμόμετρο, έναν θερμοπομπό, έναν ανεμιστήρα και μηχανισμό εξαερισμού.

Στο εσωτερικό της κατασκευής, ο 25χρονος ένοικος του σπιτιού καλλιεργούσε 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,60 ως 0,80 μέτρου, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με τον εξοπλισμό και ένα φιαλίδιο με ειδικό λίπασμα. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης και αντιμετωπίζει κατηγορία για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης