Έπαιζε στον τζόγο τα χρήματα που έκλεβε από ιατρεία

Έπαιζε στον τζόγο τα χρήματα που έκλεβε από ιατρεία

Ο 40χρονος Έλληνας ισχυρίστηκε ότι είναι εθισμένος στον τζόγο τα τελευταία 15 χρόνια και δήλωσε πρόθυμος να παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης

jogo
Αθεράπευτο πάθος με τον κάθε μορφής τζόγο είχε ένας 40χρονος Έλληνας που κάθισε στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας, μετά την σύλληψή του για τρεις διαρρήξεις σε ιατρεία της πόλης από τα οποία έκλεψε χρήματα που ξόδεψε σε διάφορα τυχερά παιχνίδια!

Ο κατηγορούμενος έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας στις 18 Ιουνίου, όταν αναγνωρίστηκε από τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα κλειστού κυκλώματος στο ιατρείο γνωστού γιατρού, από το οποίο έκλεψε μετρητά ύψους 600 ευρώ. Μάλιστα, αυτή ήταν η τρίτη διάρρηξη σε ιατρείο από τις 31 Μαΐου, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, αλλά και στο δικαστήριο.

Στη δίκη, ισχυρίστηκε ότι είναι εθισμένος εδώ και 15 χρόνια στον τζόγο και «παίζει ό,τι υπάρχει», ενώ δήλωσε ότι σκοπεύει να παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης στο ΚΕΘΕΑ, ζητώντας επιείκεια. Όμως, το δικαστήριο τον καταδίκασε χωρίς ελαφρυντικά σε κάθειρξη έξι ετών, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο κελί της φυλακής όπου ήταν προσωρινά κρατούμενος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης