Κόρινθος: Σπείρα αλλοδαπών λήστευε μετανάστες

Κόρινθος: Σπείρα αλλοδαπών λήστευε μετανάστες

Ως τις 18 Αυγούστου είχαν ξαφρίσει πορτοφόλια με χρήματα, έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα - Δικογραφία σε βάρος πέντε αλλοδαπών

astynomia
Οι μετανάστες που ζουν και εργάζονται σε περιοχές της Κορινθίας αποτελούσαν τον στόχο μιας σπείρας αλλοδαπών που διέπραξαν τουλάχιστον μία ληστεία σε βάρος μιας γυναίκας και επτά κλοπές με λεία μετρητά που υπερβαίνουν τα 4.000 ευρώ.

Η δράση της συμμορίας, που αποτελούνταν από τέσσερις άνδρες ηλικίας 39 ως 47 χρόνων και μία 38χρονη, ξεκίνησε στις 21 Ιουλίου όταν χρησιμοποίησαν βία για να αρπάξουν το πορτοφόλι μιας αλλοδαπής που είχε μέσα χρήματα και έγγραφα. Ως τις 18 Αυγούστου, ξάφρισαν από άλλους επτά αλλοδαπούς τα πορτοφόλια με χρήματα, έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.

Οι συνολικά οκτώ υποθέσεις, που είχαν γίνει στην ίδια σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, εξιχνιάστηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Κορίνθου.

Οι πέντε αλλοδαποί δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος των σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της δραστηριότητάς τους βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης