Αγόρι 12 χρόνων λήστεψε ηλικιωμένο στον Πύργο

Αγόρι 12 χρόνων λήστεψε ηλικιωμένο στον Πύργο

Μαζι με τους συνεργούς του ξυλοκόπησαν άγρια τον 75χρονο σε πάρκινγκ

peripoliko-athina
Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας όταν διαπίστωσαν ότι, μεταξύ των τριών νεαρών κακοποιών που γρονθοκόπησαν έναν ηλικιωμένο για να τον ληστέψουν στο πάρκινγκ του νοσοκομείου Πύργου ήταν και ένα ανήλικο αγοράκι που δεν είχε συμπληρώσει ακόμη τα 12 χρόνια!

Ο λιλιπούτειος κακοποιός, μαζί με δυο μεγαλύτερους νεαρούς ηλικίας 18 και 17 χρόνων, είχαν επιτεθεί στον άτυχο επιτέθηκαν σε 75χρονο επισκέπτη του νοσοκομείου τη στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητο του στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης, τον χτύπησαν με τα χέρια τους και, αφού τον ακινητοποίησαν απειλώντας τον με κατσαβίδι, του άρπαξαν 100 ευρώ. Από τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες του ιδρύματος, ταυτοποιήθηκε αρχικά ο 18χρονος και ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο νεαρός συνελήφθη σε άλλο σημείο του Πύργου και κατά την διάρκεια της προανάκρισης αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία των δύο ανήλικων συνεργών του που αναζητούνται. Ο 18χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που άσκησε δίωξη για ληστεία σε βάρος του η οποία βαρύνει και τους δυο ανήλικους, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης