«Πελάτισσες» ξάφρισαν το ταμείο μαγαζιού στην Πάτρα

«Πελάτισσες» ξάφρισαν το ταμείο μαγαζιού στην Πάτρα

Οι δυο νεαρές αλλοδαπές απασχόλησαν για αρκετή ώρα τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος στην Πάτρα

12052010dias1
Δεν είχαν σκοπό να ψωνίσουν, αλλά απασχόλησαν για αρκετή ώρα τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος στην Πάτρα οι δυο νεαρές αλλοδαπές που εμφανίστηκαν παριστάνοντας τις πελάτισσες, αναζητώντας την κατάλληλη ευκαιρία για να βάλουν χέρι στο περιεχόμενο της ταμειακής μηχανής του μαγαζιού.

Τελικά, κατάφεραν να αρπάξουν από το συρτάρι 320 ευρώ, ενώ «βούτηξαν» και τέσσερα κινητά που βρίσκονταν στον πάγκο του μαγαζιού. Πριν προλάβουν να διαφύγουν, όμως, ο 42χρονος καταστηματάρχης διαπίστωσε την κλοπή και τις... κλείδωσε στο κατάστημα ώσπου να φτάσουν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κάλεσε! Οι αστυνομικοί βρήκαν τα κλοπιμαία πάνω στις δυο γυναίκες ηλικίας 26 και 19 χρόνων, τους πέρασαν χειροπέδες και τις προσήγαν στην Ασφάλεια, όπου ανακρίνονται και για άλλες κλοπές πριν οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

*** Με την ίδια μέθοδο της απασχόλησης, ένας 34χρονος Έλληνας έβαλε χέρι στην τσάντα μιας ηλικιωμένης στην οποία έπιασε κουβέντα στα Καλάβρυτα και «βούτηξε» από μέσα το πορτοφόλι της το οποίο περιείχε 70 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα. Όμως, το θύμα αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη μέσα σε λίγα λεπτά και τον συνέλαβαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης