Θεσσαλονίκη: Μηχανοκίνητη πορεία εργαζομένων στους ΟΤΑ για τους συμβασιούχους

4541746

Η αυτοκινητοπομπή ξεκίνησε έξω από το κτήριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

Μηχανοκίνητη πορεία με αυτοκίνητα και με σύνθημα "μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους" πραγματοποίησε, για τους συμβασιούχους στους Δήμους, ο "Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης" στο κέντρο της πόλης.

"Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει άμεσα την πολιτική απόφαση και να μετατρέψει τις συμβάσεις των συμβασιούχων εργαζομένων στους ΟΤΑ, σε αορίστου χρόνου" δήλωσε η αντιπρόεδρος του συλλόγου, Σοφία Εξαδαχτύλου.

Η αυτοκινητοπομπή ξεκίνησε έξω από το κτήριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και κινήθηκε μέσω των οδών Ολύμπου, Αγ. Δημητρίου, Ιασωνίδου, Εγνατία και από την πλατεία Δημοκρατίας επέστρεψε στο σημείο εκκίνησης. Αύριο το απόγευμα στην Τούμπα, ο σύλλογος διοργανώνει διανομή έντυπου υλικού, με τα αιτήματά του και μεθαύριο, στις 19.30, στο κέντρο της πόλης.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Έχουν απόλυτο δίκιο!

Μόνιμη δουλειά σε όλους! Επί ίσοις όροις (χωρίς μαϊμού μόρια στους συμβασιούχους) προκήρυξη διαγωνισμού του ΑΣΕΠ (όχι απλώς υπό την επίβλεψη του ΑΣΕΠ) για τις θέσεις που κατέχουν ως τώρα οι μεσάκηδες του Πασοκ και της ΝΔ που διορίστηκαν ως συμβασιούχοι χωρίς διαγωνισμό (για να μην μπορέσουν άλλοι με περισσότερα προσόντα να βάλουν υποψηφιότητα για τις θέσεις και τις πάρουν). Όσοι πετύχουν στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ να προσληφθούν ως μόνιμοι υπάλληλοι. Μπράβο στους υπαλλήλους των ΟΤΑ που επιτέλους είναι υπέρ της αξιοκρατίας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης