Πάτρα: Η «μπαλακλάβα» και οι κάμερες πρόδωσαν τους ληστές ηλικιωμένης

Πάτρα: Η «μπαλακλάβα» και οι κάμερες πρόδωσαν τους ληστές ηλικιωμένης

Δυο από τους τρεις Έλληνες ληστές ηλικίας 32 και 31 χρόνων συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας - Αναζητείται ο 22χρονος συνεργός τους

4516249
Το DNA από ένα μαντήλι τύπου «μπαλακλάβα» και το οπτικό υλικό από κάμερες που είχαν καταγράψει τις κινήσεις τους, οδήγησαν τους αστυνομικούς στην ταυτοποίηση των τριών αδίστακτων νεαρών κακοποιών που ξυλοκόπησαν και λήστεψαν μια 94χρονη γυναίκα στις 23 Αυγούστου, μέσα στο σπίτι της στην Πάτρα.

Δυο από τους τρεις Έλληνες ληστές ηλικίας 32 και 31 χρόνων συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας με εντάλματα που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους βάσει του προανακριτικού υλικού που υποβλήθηκε από την Ασφάλεια στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ αναζητείται ο 22χρονος συνεργός τους που δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο των αναζητήσεων.

Οι τρεις νεαροί είχαν πάει με αυτοκίνητο στο σπίτι της άτυχης γριούλας, όπου εισέβαλαν οι δύο από αυτούς από την ανασφάλιστη πόρτα. Χτύπησαν την ηλικιωμένη, της άρπαξαν 50 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα λαιμού με σταυρό και τράπηκαν σε φυγή με το αυτοκίνητο.

Όμως, ο ένας άφησε πίσω του το μαντήλι που βρέθηκε κατά την διάρκεια της έρευνας, ενώ οι κάμερες της περιοχής κατέγραψαν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου της διαφυγής, το οποίο κατασχέθηκε. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που τους απήγγειλε κατηγορίες για ληστεία και πρόκληση σωματικής βλάβης και κρατούνται για να απολογηθούν την Τετάρτη στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης