Νίκος Βέρτης: Δικαστική δικαίωση για το «Orama» - Συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις του

Νίκος Βέρτης: Δικαστική δικαίωση για το «Orama» - Συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις του

Ασφυκτικά γεμάτο το «Orama - The music show» - Ματαιώθηκε το «σφράγισμα» με το οποίο απειλείτο το κέντρο διασκέδασης

vertis_orama1
Δικαστική δικαίωση για το «Orama - The Music Show»! Η Δικαιοσύνη απεφάνθη κι έτσι μετά την αθώωση του προσωρινά υπεύθυνου της επιχείρησης την Πέμπτη από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ματαιώθηκε το «σφράγισμα» με το οποίο απειλείτο το κέντρο διασκέδασης της επιχείρησης, στο οποίο εμφανίζεται από τις 10 Αυγούστου ο δημοφιλής καλλιτέχνης Νίκος Βέρτης, καθώς έγιναν δεκτές οι νομικές θέσεις της. Έτσι, οι επιτυχημένες εμφανίσεις του συνεχίζονται κανονικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο, σε ένα μαγαζί που σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το προηγούμενο διήμερο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, παρά τη δυσφήμηση που υπέστη.

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, η επιχείρηση που απασχολεί 140 εργαζόμενους, τηρεί κάθε κανόνα νομιμότητας σε ότι αφορά την δήλωση προσωπικού και εισπράξεων και καταβάλλει κανονικά τους φόρους και τις εισφορές που της αναλογούν.

Το «Οrama - The Music Show» ανήκει σε ένα από τα πιο καταξιωμένα κέντρα διασκεδάσεως της Ελλάδας πού μπορούν να φιλοξενήσουν φαντασμαγορικά σκηνικά, κορυφαίο ήχο και φωτισμό, που υποστηρίζονται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε το θέαμα που προσφέρεται να μην υστερεί σε τίποτε από αυτό που απόλαυσε ο κόσμος στο «YTON» στην Αθήνα.

vertis_orama_open
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης