Δήμαρχος Ύδρας στο ΘΕΜΑ 104,6: Eν πλω πλοίο με δύο γεννήτριες για την αποκατάσταση του προβλήματος

Δήμαρχος Ύδρας στο ΘΕΜΑ 104,6: Eν πλω πλοίο με δύο γεννήτριες για την αποκατάσταση του προβλήματος

Να αποδοθούν ευθύνες κατά παντός υπευθύνου ζητά ο δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης - «Μεγάλα τα προβλήματα στο νησί, επιχειρήσεις έχουν υποστεί ζημιές»

koukoudakis
Να αποδοθούν ευθύνες κατά παντός υπευθύνου ζητά ο δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης μετά το μπλακ άουτ που προκλήθηκε στο νησί τα ξημερώματα της Κυριακής. 

«Στις τρεις τα ξημερώματα της Δευτέρας κατέπλευσε στην Ύδρα το πρώτο υδροφόρο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ βρίσκεται εν πλω και πλοίο με δύο γεννήτριες. Έχει βρεθεί και το σημείο για να προσεγγίσουν. Ο δήμος μας θα στραφεί νομικά κατά του ΔΕΔΔΗΕ. Εκτιμάται ότι γύρω στις 10 το πρωί το πρόβλημα θα έχει αποκατασταθεί. Πρέπει να εντοπιστεί το σημείο  και η αιτία της βλάβης. Συνιστώ ψυχραιμία», δήλωσε σήμερα, νωρίς το πρωί ο δήμαρχος στο ΘΕΜΑ 104,6, περιγράφοντας τα προβλήματα, την αναστάτωση κατοίκων και επισκεπτών. Ο Γιώργος Κουκουδάκης υπογράμμισε ότι έχουν δημιουργηθεί μεγάλα προβλήματα στο νησί, σημειώνοντας ότι και οι επιχειρήσεις έχουν υποστεί ζημιές. 

Το νησί ξύπνησε χωρίς ρεύμα και νερό και σήμερα, ωστόσο, έως μέχρι και αργά το βράδυ της Κυριακής ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ήταν σε θέση να πει με σαφήνεια ποιά είναι η αιτία που έχει προκαλέσει το μπλακ- άουτ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης