Ρόδος: Άφησαν ελεύθερο διακινητή ναρκωτικών και διέρρηξε Ι.Χ.

Ρόδος: Άφησαν ελεύθερο διακινητή ναρκωτικών και διέρρηξε Ι.Χ.

Τρεις μέρες αφότου αφέθηκε ελεύθερος του πέρασαν και πάλι χειροπέδες

peripoliko11
Μόλις τρεις μέρες πέρασαν από τη στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος ένας 20χρονος Αλβανός ο οποίος ήταν κινητό… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών, και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου που του είχε ασκήσει δίωξη για διακίνηση τον είδε να περνάει ξανά το κατώφλι του γραφείου του φορώντας χειροπέδες!

Ο αλλοδαπός συνελήφθη το πρωί της Τρίτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι τον έπιασαν στα πράσα την ώρα που επιχειρούσε να διαρρήξει ένα σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο σε συνοικία της πόλης της Ρόδου. Αφού του ασκήθηκε νέα δίωξη για απόπειρα κλοπής, ο 20χρονος κάθισε στο εδώλιο του Αυτοφώρου που τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης τριών μηνών.

Ο νεαρός αλλοδαπός, που είχε απασχολήσει και άλλες φορές τις αρχές για κλοπές και ναρκωτικά, είχε συλληφθεί και το περασμένο Σάββατο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι περιπολούσαν στην πόλη της Ρόδου. Στις τσέπες του είχαν βρεθεί τότε 222 ναρκωτικά χάπια διαφόρων ειδών, δυο «φιξάκια» ακατέργαστης κάνναβης, τρία «φιξάκια» αμφεταμίνης και ένα «φιξάκι» ηρωίνης!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης