Σοκάρει ο 82χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του στο Βόλο: «Ήθελα να τη λυτρώσω»!

Σοκάρει ο 82χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του στο Βόλο: «Ήθελα να τη λυτρώσω»!

Ο ηλικιωμένος προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του με χάπια - «Η αδερφή σου πέθανε και εγώ έχω πάρει χάπια να πεθάνω. Ελα γρήγορα» ,  είπε στο τηλεφώνημα που έκανε στον κουνιάδο του

4314451
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου, όταν ένας 82χρονος σκότωσε την 70χρονη σύζυγό του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

«Ήθελα να τη λυτρώσω» είπε λίγο αργότερα στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου βρέθηκε αναίσθητος, μετά από υπερβολική δόση χαπιών που πήρε για να δώσει τέλος στη ζωή του.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν στις 7 το πρωί της 15ης Αυγούστου, όταν ο δράστης επικοινώνησε με τον αδερφό της συζύγου του, που βρίσκεται για διακοπές στον Βόλο και διαμένει στην ευρύτερη περιοχή.

«Η αδερφή σου πέθανε και εγώ έχω πάρει χάπια να πεθάνω. Ελα γρήγορα» φέρεται να είπε ο 82χρονος στον κουνιάδο του, που θορυβημένος ξεκίνησε για τον Βόλο, προκειμένου να εξακριβώσει τι έχει συμβεί.

Λίγο αργότερα, όταν έφτασε στο σπίτι του ζευγαριού στη Νέα Δημητριάδα, αντίκρισε νεκρή την αδερφή του στο κρεβάτι. Ο 82χρονος απουσίαζε από το σπίτι. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Ανδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου μετέβησαν στο σημείο, όπου διαπίστωσαν ότι η 70χρονη ήταν νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο σπίτι βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο ο 82χρονος έλεγε ότι σκότωσε τη σύζυγό του για να τη λυτρώσει από τα βάσανά της.

Κλείσιμο
Ακολούθως, οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο Βόλου, όπου εντόπισαν τον 82χρονο, ο οποίος είχε μεταβεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, μετά την κατανάλωση χαπιών και υποβάλλονταν σε εξετάσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι στους αστυνομικούς ομολόγησε την πράξη του. Φέρεται να υποστήριξε, ότι με τη σύζυγό του είχαν συναποφασίσει να αυτοκτονήσουν, διότι αντιμετώπιζαν και οι δύο σοβαρά προβλήματα υγείας- τα οποία όμως δεν επιβεβαιώνονται από γιατρούς που ρωτήθηκαν, όπως λένε οι ίδιες πηγές- και έτσι ο ίδιος αποφάσισε να τη σκοτώσει στον ύπνο της, φράζοντας της το στόμα και τη μύτη.

Η άτυχη 70χρονη άφησε την τελευταία της πνοή πιθανότατα από ασφυξία.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου της έχει παραγγελθεί νεκροψία- νεκροτομή. Ο 82χρονος δράστης παραμένει για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Βόλου κρατούμενος. Μόλις ανακάμψει θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, καθώς αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Να σημειωθεί τέλος, πως το ζευγάρι είχε δύο παιδιά τα οποία διαμένουν στο εξωτερικό.

Πηγή: taxydromos.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης