Τσάκωσαν τον διακινητή μόλις βγήκε να πουλήσει χασίς στην Κέρκυρα

Τσάκωσαν τον διακινητή μόλις βγήκε να πουλήσει χασίς στην Κέρκυρα

Στην κατοχή του και στο σπίτι του, ο σκύλος ανιχνευτής που συνόδευε τους αστυνομικούς ανακάλυψε συνολικά 157,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Kerkyra-xasis
Λάθος… βράδυ διάλεξε να εφοδιάσει την «πελατεία» του στην Κέρκυρα με χασίς ένας 42χρονος Έλληνας διακινητής. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών τον παρακολουθούσαν διακριτικά και, την κατάλληλη στιγμή, του έβαλαν χειροπέδες.

Στην κατοχή του και στο σπίτι του, ο σκύλος ανιχνευτής που συνόδευε τους αστυνομικούς ανακάλυψε συνολικά 157,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκαν και μετρητά ύψους 900 ευρώ ως προερχόμενα από πωλήσεις που είχε ήδη κάνει. Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας και του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Δυο συγγενείς ηλικίας 54 και 36 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στη Λάρισα, μετά από στην κατοικία τους και σε ένα παρακείμενο οικόπεδο όπου διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσαν τέσσερα δενδρύλλια ύψους ως 1,05 μέτρων.

Στο σπίτι κατασχέθηκαν, ακόμη, 35 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική συνταγή γιατρού, τρεις συσκευασίες με μικροποσότητες κλώνων, φύλλων και αποξηραμένης κάνναβης, δύο τρίφτες και σπόροι κάνναβης. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης