Ψώνιζαν στη Ζάκυνθο με πλαστά των 50, 20 και 10 ευρώ

plasta

Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 32 πλαστά χαρτονομίσματα των 50, 20 και 10 ευρώ, αλλά και 1.485 ευρώ σε γνήσια χαρτονομίσματα

Όχι μόνο έκαναν ανέξοδα διακοπές, αλλά έβγαζαν και πολύ χρήμα δύο αλλοδαποί που είχαν πλημμυρίσει την αγορά στην πόλη της Ζακύνθου με πλαστά χαρτονομίσματα! Μάλιστα, για να τα πλασσάρουν χωρίς να ελέγχονται, είχαν παραχαράξει και μικρής αξίας τραπεζογραμμάτια.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη πόσους εμπόρους και ιδιοκτήτες καταστημάτων έχουν εξαπατήσει συνολικά οι δυο δράστες 33 και 37 χρόνων. Το βέβαιο είναι ότι θα συνέχιζαν αν δεν τους έπαιρνε είδηση ένα από τα θύματά τους τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Όμως, κινητοποίησε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν με συντονισμένη επιχείρηση.

Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 32 πλαστά χαρτονομίσματα των 50, 20 και 10 ευρώ, αλλά και 1.485 ευρώ σε γνήσια χαρτονομίσματα. Έτσι, αν και ήδη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που τους άσκησε δίωξη για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων και κρατούνται για να απολογηθούν, η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να εντοπιστούν όλα τα θύματα και να βρεθεί το εργαστήριο στο οποίο αναπαρήγαγαν τα πλαστά ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4409958

Οι Ένοπλες Δυνάμεις παρουσιάζουν αξιόπιστη αποτρεπτική ικανότητα είπε ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης σε ημερίδα με θέμα την Εξωτερική πολιτική και την πολιτική Εθνικής Άμυνας από το 1974 έως σήμερα