Χτύπησε τον πατέρα του και αποκαλύφθηκε η χασισοφυτεία

Χτύπησε τον πατέρα του και αποκαλύφθηκε η χασισοφυτεία

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ιαλυσού και της Ο.Π.Κ.Ε. έφτασαν στο σπίτι όταν δέχθηκαν κλήση για το άγριο οικογενειακό επεισόδιο και συνέλαβαν τον 27χρονο. Του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν στην κατοχή του μια μεταλλική συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τέσσερα ναρκωτικά χάπια

Rodos-epeisodio-oplo-xasisodentra
Το βίαιο επεισόδιο που έγινε στο σπίτι μιας οικογένειας σε ένα χωριό της Δημοτικής Ενότητας Καμείρου στη Ρόδο, όπου ένας 27χρονος ξυλοκόπησε τον 54χρονο πατέρα του με αφορμή διαφορές που έχουν, οδήγησε στη σύλληψή του και στην αποκάλυψη της... μίνι χασισοφυτείας που καλλιεργούσε!

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ιαλυσού και της Ο.Π.Κ.Ε. έφτασαν στο σπίτι όταν δέχθηκαν κλήση για το άγριο οικογενειακό επεισόδιο και συνέλαβαν τον 27χρονο. Του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν στην κατοχή του μια μεταλλική συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τέσσερα ναρκωτικά χάπια, ενώ σε μια αγροικία του ανακάλυψαν έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,20 μέτρου.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, κατασχέθηκαν ακόμη ένα κυνηγετικό όπλο με ένα φυσίγγιο, το οποίο ανήκε στον 54χρονο αλλά η άδεια κατοχής του είχε λήξει, ένας μπαλτάς και ένα μαχαίρι. Έτσι, συνελήφθη και αυτός κατηγορούμενος για πλημμελή φύλαξη οπλισμού και παράνομη οπλοκατοχή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου μαζί με τον γιο του, που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, παράνομη οπλοκατοχή, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης