Αποκαλυπτική κατάθεση από αξιωματικό της ΕΛΑΣ για το Μάτι: Δεν μας είπε ποτέ η Πυροσβεστική ότι η φωτιά ξέφυγε

Αποκαλυπτική κατάθεση από αξιωματικό της ΕΛΑΣ για το Μάτι: Δεν μας είπε ποτέ η Πυροσβεστική ότι η φωτιά ξέφυγε

Ο αξιωματικός φέρεται να είπε, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ότι οι όποιες ενέργειες έγιναν ήταν πρωτοβουλία των συναδέλφων του που βρέθηκε εκεί.

car-burned-mati
Κατάθεση που αποκαλύπτει την ασυνεννοησία ανάμεσα σε αστυνομία και πυροσβεστική τις κρίσιμες ώρες της φωτιάς στο Μάτι έχουν στα χέρια τους οι εισαγγελείς που χειρίζονται τη δικαστική έρευνα.

Πρόκειται για κατάθεση αξιωματικού της ΕΛΑΣ, ο οποίος, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, κατέθεσε ότι το αστυνομικό προσωπικό και οι αξιωματικοί που βρέθηκαν στο Μάτι δεν είχαν καμία ενημέρωση τόσο από την Πυροσβεστική όσο και από το επιχειρησιακό κέντρο της ΕΛΑΣ.

Ο ίδιος αξιωματικός φέρεται να είπε ότι οι όποιες ενέργειες έγιναν ήταν πρωτοβουλία των συναδέλφων του που βρέθηκε εκεί.

Όπως επισήμανε σε καμία στιγμή δεν βρέθηκε κάποιος αξιωματικός της Πυροσβεστικής να τον ενημερώσει ότι η φωτιά είχε ξεφύγει και κινούνταν ανεξέλεγκτα προς το Μάτι.

«Δεν μας είχε ενημερώσει κανείς. Όταν είδαμε τη φωτιά να φτάνει στη Μαραθώνος, το πρώτο που σκεφτήκαμε και τελικά κάναμε ήταν να την κλείσουμε στα σημεία εισόδου της, στη Ραφήνα και τη Διονύσου για να μην εγκλωβιστούν εκατοντάδες οχήματα ενώ αφήσαμε ανοιχτούς τους κάθετους δρόμους που βγάζουν στη Μαραθώνος για να μπορούν οι οδηγοί να βγουν στην κεντρική λεωφόρο» φέρεται να κατέθεσε ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης