Κρήτη: Παραδόθηκε ο 46χρονος που πυροβόλησε ανήλικους

Κρήτη: Παραδόθηκε ο 46χρονος που πυροβόλησε ανήλικους

Μια πληροφορία αναφέρει ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης, καθώς νωρίτερα διασκέδαζαν στο πανηγύρι του χωριού τους

astynomia-51_2
Την ώρα που το ένα από τα 17χρονα θύματά του κινδυνεύει να χάσει την όρασή του από τα σκάγια του, ο 46χρονος αγρότης- πιστολέρο που δεν δίστασε να πυροβολήσει για να γλιτώσει ένα… καρπούζι σε αγροτική περιοχή των Βουτών Ηρακλείου Κρήτης παραδόθηκε στην Ασφάλεια.

Όπως υποστήριξε, οι δύο 17χρονοι έκαναν για δεύτερη φορά «καταδρομική» επιδρομή στον λαχανόκηπό του τα ξημερώματα του Σαββάτου, παρ’ όλο που την προηγούμενη φορά τους είχε διαμηνύσει να μην επιχειρήσουν το ξανά. Ωστόσο, τον αγνόησαν κι έτσι πυροβόλησε με αεροβόλο εναντίον τους! Τα σκάγια τραυμάτισαν και τους δυο, αλλά διέφυγαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα τρίτος νεαρός. Μια πληροφορία αναφέρει ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης, καθώς νωρίτερα διασκέδαζαν στο πανηγύρι του χωριού τους.

Ο ένας ανήλικος φέρει ελαφρά τραύματα στο χέρι και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο «Βενιζέλιο» νοσοκομείο απ’ όπου πήρε εξιτήριο. Όμως, ο άλλος τραυματίστηκε στα χέρια και το πρόσωπο και διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, αλλά υπάρχει φόβος για τα μάτια του καθώς τα σκάγια τον τραυμάτισαν πολύ κοντά σε αυτά!

Οι συνθήκες του τραυματισμού των δυο παιδιών αποκαλύφθηκαν όταν ο πιο σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον 46χρονο δράστη, ο οποίος όμως δεν εντοπίστηκε ως το απόγευμα του Σαββάτου που εμφανίστηκε μόνος του στο αστυνομικό μέγαρο.

Οι αστυνομικοί, πάντως, αναζητούν και τον οδηγό του οχήματος με το οποίο είχαν πάει στο μποστάνι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης