Ζάκυνθος: Τουρίστες ξάφριζαν μαγαζιά και λουόμενους στο Λαγανά

Ζάκυνθος: Τουρίστες ξάφριζαν μαγαζιά και λουόμενους στο Λαγανά

Δυο αλλοδαποί ηλικίας 20 και 22 χρόνων με «μακριά» χέρια, που έκαναν γερή μπάζα από κλοπές σε καταστήματα και παραλίες

laganas1
Διακοπές χωρίς... έξοδα στη Ζάκυνθο σχεδίαζαν να κάνουν δυο αλλοδαποί ηλικίας 20 και 22 χρόνων με «μακριά» χέρια, που έκαναν γερή μπάζα από κλοπές σε καταστήματα και παραλίες στην περιοχή του Λαγανά. Η έρευνα για την δράση τους φέρνει στο φως όλο και περισσότερες περιπτώσεις.

Οι δράστες είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το μεσημέρι της Τρίτης, όταν μπήκαν σε ένα τουριστικό γραφείο παριστάνοντας τους πελάτες και, όταν πίστευαν ότι δεν τους έβλεπε ο ιδιοκτήτης, άρπαξαν το πορτοφόλι του με μετρητά ύψους 7.000 ευρώ και το έβαλαν στα πόδια. Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν, διαπιστώθηκε ότι την Κυριακή είχαν αρπάξει στην παραλία του Λαγανά και το τσαντάκι ενός λουόμενου που περιείχε χρήματα, ένα ρολόι και ένα κινητό. Μέρος των κλεμμένων αντικειμένων βρέθηκε στην κατοχή τους και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη τους.

Οι νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου και τους ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, αλλά στο πλαίσιο της προανάκρισης εξιχνιάστηκε άλλη μια κλοπή που είχε γίνει το περασμένο Σάββατο σε ένα χρυσοχοείο στην περιοχή του Λαγανά, από το οποίο είχαν αρπάξει χρυσαφικά αξίας 6.000 ευρώ απασχολώντας την ιδιοκτήτρια! Για καλή της τύχη, τα κλεμμένα τιμαλφή βρέθηκαν και της επιστράφηκαν. Σε βάρος των δύο αλλοδαπών σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα και η έρευνα για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων περιστατικών βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης