Φθιώτιδα: SOS από τους αγρότες για τα αγριογούρουνα

agriogourouno

Οι κάτοικοι ζητούν την αύξηση του αριθμού των θηρεύσιμων αγριογούρουνων – Όπως καταγγέλλουν, καταστρέφουν τις καλλιέργειες και αποτελούν απειλή για ατυχήματα 

SOS απευθύνουν οι κάτοικοι της Βόρειας Φθιώτιδας, που ζητούν από το Δασαρχείο Λαμίας να συνδράμει στο πρόβλημα με τον υπερπληθυσμό των αγριογούρουνων.


Σύμφωνα με το tvstar.gr, που δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο, οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση, καθώς τα αγριογούρουνα καταστρέφουν τις καλλιέργειές τους, αλλά και αποτελούν απειλή για ατυχήματα στο δρόμο.

Σε συνάντηση που είχαν κάτοικοι της Ομβριακής με την Δασάρχη Ζωή Γεωργούση, πήραν την δέσμευση ότι θα ζητηθεί από το αρμόδιο Υπουργείο η αύξηση του αριθμού των θηρεύσιμων αγριογούρουνων.agriogourouna
agriogourouna1


ΣΧΟΛΙΑ (4)

ΜΚΟ

Άλλη μία απάτη των ΜΚΟ που λαμβάνουν επιχορηγήσεις για να γεμίζουν την ελληνική ύπαιθρο με ζώα και πτηνά ακόμα και ερπετά τα οποία προκαλούν τεράστια ζημιά στους καλιεργητες χωρις να προσφέρουν τίποτα στο οικοσύστημα, αλλά αυτοί γεμίζουν τις τσέπες τους.

George

Στην περιοχή μας (Κ Νευροκόπι) έφεραν Οχιές και Λύκους για να διατηρηθεί το είδος. Οι κτηνοτρόφοι αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα. Πως φέρνουν τέτοια ζώα χωρίς να ρωτήσουν τους Ντόπιους ? Μήπως τώρα που τα μεγαλώσαμε να τους τα στείλουμε πίσω ?!!!!!!!!!!

νικοσ

Αφήστε τα ζώα να πάρουν το μερτικό τουσ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης