Τουρκοκύπριος «υπουργός» ταξιδεύει με κυπριακό διαβατήριο από το αεροδρόμιο Πάφου

Τουρκοκύπριος «υπουργός» ταξιδεύει με κυπριακό διαβατήριο από το αεροδρόμιο Πάφου

Ο Τσελέρ απάντησε στα αρνητικά σχόλια σε ανάρτηση στα social media, λέγοντας ότι οι υψηλές τιμές πώλησης των αεροπορικών εισιτηρίων στα κατεχόμενα είναι ο λόγος που προτίμησε να ταξιδέψει από την Πάφο

zeki-tseler
Ο λεγόμενος «υπουργός» εργασίας του ψευδοκράτους, Ζεκί Τσελέρ αναχώρησε από το αεροδρόμιο της Πάφου για Ιορδανία για τις θερινές διακοπές του, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, των κατεχομένων.

Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Αφρίκα», ο Τσελέρ μαζί με τα ξαδέλφια του αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Πάφου για το Αμάν και για το ταξίδι αυτό ανάρτησαν φωτογραφία, προκαλώντας αντιδράσεις.

Ο Τσελέρ, από το Αμάν, απάντησε στα αρνητικά σχόλια σε ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης λέγοντας ότι οι υψηλές τιμές πώλησης των αεροπορικών εισιτηρίων στα κατεχόμενα είναι ο λόγος που προτίμησε να ταξιδέψει από την Πάφο.

«Αν ήθελα να το κρύψω δεν θα αναρτούσα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης φωτογραφία από το ταξίδι και θα ταξίδευα με κάθε μυστικότητα. Ως υπουργός, έχω θέσει στην ημερήσια διάταξη του υπουργικού συμβουλίου το θέμα των υψηλών τιμών των εισιτηρίων και γίνεται προσπάθεια για αντιμετώπιση του προβλήματος» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Τσελέρ.

Στο θέμα αναφέρθηκαν και τουρκικά ΜΜΕ, ενώ σε είδησή του το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV αναφέρει ότι για πρώτη φορά «υπουργός» των κατεχομένων χρησιμοποίησε το διαβατήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τα αεροδρόμια της για να μεταβεί για διακοπές στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιορδανία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης