Σαντορίνη: 42χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά τις τέσσερις καταδίκες

Σαντορίνη: 42χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά τις τέσσερις καταδίκες

xeiropedes
Απολάμβανε τις χλιδάτες διακοπές του στην Σαντορίνη ένας 42χρονος Έλληνας, παρ' όλο που γνώριζε ότι ήταν καταζητούμενος αφού σε βάρος του εκκρεμούσαν, όχι μια ή δυο, αλλά τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορες παραβάσεις της νομοθεσίας περί επιταγών!

Ωστόσο, οι στιγμές ανεμελιάς πήραν τέλος γι' αυτόν τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Θήρας διαπίστωσαν πως είχε καταδικασθεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 42 μηνών και χρηματική ποινή 6.700 ευρώ με αποφάσεις του ΣΤ’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και του έβαλαν χειροπέδες με τις οποίες επιβιβάστηκε άρον- άρον στο πλοίο για να τον προσάγουν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

*** Τον αναζητούσαν με ένταλμα για κλοπές και τον έπιασαν με ναρκωτικά! Ο λόγος για έναν 28χρονο αλλοδαπό που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων στην Πάργα Πρέβεζας και συνελήφθη, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων για διακεκριμένες κλοπές. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, όμως, βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 16,1 γραμμαρίων κι έτσι οδηγήθηκε πρώτα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και μετά μετήχθη στα Ιωάννινα για να απολογηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης