Ρόδος: Ανήλικη αλλοδαπή κατήγγειλε Έλληνα ότι την βίασε

Ρόδος: Ανήλικη αλλοδαπή κατήγγειλε Έλληνα ότι την βίασε

Μια 17χρονη τουρίστρια κατήγγειλε ότι ένας 26χρονος Έλληνας τη βίασε – Ο φερόμενος ως βιαστής εντοπίστηκε στο Φαληράκι και συνελήφθη

peripolika_10
Με την κατηγορία του βιασμού σε βάρος ανήλικης αναμένεται να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ένας νεαρός Έλληνας, ο οποίος βρέθηκε με χειροπέδες μετά την καταγγελία που υπέβαλε εναντίον του μια 17χρονη αλλοδαπή που παραθερίζει στο νησί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, η ανήλικη τουρίστρια κατέφυγε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στο αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 26χρονου Έλληνα, στην οποία ανέφερε ότι την υποχρέωσε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή χωρίς την θέλησή της. Ο φερόμενος ως βιαστής εντοπίστηκε λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς στο Φαληράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος παραδέχθηκε την σεξουαλική επαφή, ισχυρίστηκε όμως ότι έγινε με την θέληση της τουρίστριας για την οποία δεν γνώριζε πως είναι ανήλικη. Με εντολή του εισαγγελέα, ζητήθηκε να υποβληθεί η κοπέλα σε ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να εξακριβωθεί αν υπάρχουν ίχνη βίας.

*** Αλλά και στην Σαντορίνη, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Θήρας ένας 20χρονος αλλοδαπός, μετά την καταγγελία μιας 33χρονης αλλοδαπής τουρίστριας ότι επιχείρησε να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης