Έφερναν λαθραία κροτίδες από την Βουλγαρία

Έφερναν λαθραία κροτίδες από την Βουλγαρία

Όταν οι τρεις Έλληνες έφτασαν με το αυτοκίνητό τους στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου στον Έβρο, οι τελωνειακοί έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο στο όχημα και δεν άργησαν να βρουν στο χώρο αποσκευών τις 48 κροτίδες και τα έξι βεγγαλικά που είχαν κρύψει

krotides
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου σκέφτηκαν να συνδυάσουν τρεις νεαροί φίλοι οι οποίοι ταξίδεψαν για λόγους αναψυχής στην Βουλγαρία και στην επιστροφή τους στην Ελλάδα προσπάθησαν να εισάγουν λαθραία πυροτεχνήματα που είχαν αγοράσει σε χαμηλές τιμές.

Όταν οι τρεις Έλληνες ηλικίας 39, 30 και 26 χρόνων έφτασαν με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου στον Έβρο, οι τελωνειακοί υπάλληλοι έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο στο όχημα και δεν άργησαν να βρουν στο χώρο αποσκευών τις 48 κροτίδες και τα έξι βεγγαλικά που είχαν κρύψει. Έτσι, συνέλαβαν και τους τρεις και τους παρέδωσαν στους άνδρες της Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας με την οποία οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ τα παράνομα πυροτεχνήματα κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητό τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης