Υποτροφίες σε νέους επιστήμονες προσφέρει η φαρμακευτική εταιρία Bayer

bayer

Χορηγούνται σε φοιτητές και νέους επαγγελματίες - Μέχρι τις 24 Ιουλίου οι αιτήσεις στην ιστοσελίδα του ιδρύματος

Υποτροφίες σε πέντε εξειδικευμένους τομείς προσφέρει σε φοιτητές και νέους επαγγελματίες η φαρμακευτική εταιρία Bayer, υλοποιώντας τη δέσμευσή της να προάγει την έρευνα και την καινοτομία.

Το πρόγραμμα –εκπονείται από το Ίδρυμα Bayer Science & Education- βοηθάει φοιτητές και νέους επιστήμονες από όλο τον κόσμο να πραγματοποιήσουν ατομικά προγράμματα σπουδών και έρευνας, σε ινστιτούτα, πανεπιστήμια και ιδρύματα της επιλογής τους στη Γερμανία.

Οι υποτροφίες χορηγούνται σε φοιτητές και νέους επαγγελματίες (μέχρι και δύο χρόνια μετά την αποφοίτηση τους). Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μέχρι τις 24 Ιουλίου στην ιστοσελίδα του ιδρύματος.

Το πρόγραμμα υποτροφιών αποτελείται από πέντε υποπρογράμματα που εξειδικεύονται στον τομέα των βιοεπιστημών, την ιατρική, τη δημόσια υγεία, τις γεωργικές επιστήμες, τους καθηγητές βιολογίας & χημείας και προσφέρουν εξατομικευμένη οικονομική υποστήριξη:

· Πρόγραμμα Otto Bayer: βιοεπιστήμες

· Πρόγραμμα CarlDuisberg: ιατρική

· Πρόγραμμα JeffSchell: γεωργικές επιστήμες

· Πρόγραμμα KurtHansen: καθηγητές βιολογίας & χημείας

· Πρόγραμμα HermannStrenger: επαγγελματική εκπαίδευση

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την λήψη χρηματοδότησης: Τα έργα που θα επιλεχθούν θα πρέπει να είναι καινοτόμα και να έχουν διεθνή διάσταση. Όλοι οι αιτούντες θα πρέπει να διαθέτουν ένα υψηλό επίπεδο συνέπειας και αφοσίωσης. Απαραίτητη επίσης είναι η ύπαρξη ενός τεκμηριωμένου ερευνητικού πρότζεκτ ή μελέτης σε κάποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα. Επίσης, ο υποψήφιος πρέπει να έχει στη διάθεση του την επιβεβαίωση από τον οργανισμό που θα φιλοξενηθεί.

Οι υποτροφίες της Bayer χορηγούνται για τη μέγιστη διάρκεια διάρκειας ενός έτους και τα επιστημονικά πρότζεκτ δεν πρέπει να αρχίζουν πριν από τον Σεπτέμβριο του 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για αίτηση στην εξής διεύθυνση:

http://www.bayer-foundations.com/en/international-fellowship.aspx

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kosmima_arthro

Φόβοι για αντίποινα και επεισοδια μετά τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου - Στο επίκεντρο της έρευνας το μαχαίρι που βρέθηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο αλλά και οι καταθέσεις των αυτόπτων μαρτύρων

15