Διακινούσε κοκαΐνη, ice και χασίς στην Χαλκιδική

Διακινούσε κοκαΐνη, ice και χασίς στην Χαλκιδική

Στην κατοχή του 25χρονου Έλληνα βρέθηκαν 3,8 γραμμάρια κοκαΐνης, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη -το γνωστό ice- βάρους 0,8 γραμμαρίου και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 22,6 γραμμαρίων

astynomia12121
Με τις τσέπες γεμάτες ποσότητες ναρκωτικών τριγύριζε σε στέκια όπου συχνάζουν χρήστες σε μια περιοχή της Χαλκιδικής, ένας νεαρός ο οποίος κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.. Έτσι, τον ακινητοποίησαν και του έκαναν σωματική έρευνα που αποκάλυψε τους σκοπούς του.

Στην κατοχή του 25χρονου Έλληνα βρέθηκαν 3,8 γραμμάρια κοκαΐνης, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη -το γνωστό ice- βάρους 0,8 γραμμαρίου και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 22,6 γραμμαρίων. Ο νεαρός συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας όπου κατασχέθηκαν και 925 ευρώ, τα οποία προέρχονταν από τις πωλήσεις που είχε ήδη κάνει. Μόλις ολοκληρώθηκε η προανάκριση, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

*** Η ακατέργαστη κάνναβη βάρους 7,3 γραμμαρίων και το τσιγαριλίκι που είχε πάνω του ένας 45χρονος Έλληνας, όταν συνελήφθη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., ήταν ένα μικρό μέρος από μια ποσότητα βάρους 405 γραμμαρίων, την οποία ανακάλυψαν αργότερα οι άνδρες της Ασφάλειας κρυμμένη σε έναν υπαίθριο χώρο δίπλα στο σπίτι του. Το χασίς κατασχέθηκε και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

*** Στο στόχαστρο των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. βρέθηκε ένας 49χρονος Έλληνας και σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην Αμφιλοχία για να το ελέγξουν. Μέσα, βρήκαν δύο συσκευασίες με 291,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του παρέδωσε ο ίδιος μια συσκευασία που περιείχε άλλα 91 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο 49χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης