Κρατούμενος είχε καταπιεί 52 «αυγά» με ηρωίνη και χασίς

Κρατούμενος είχε καταπιεί 52 «αυγά» με ηρωίνη και χασίς

Πρόκειται για δυο αλλοδαπούς, ηλικίας 44 και 33 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας

fylakeslaris-thumb-large
Να εκμεταλλευτούν την μεταγωγή τους από τον Κορυδαλλό στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα πουλώντας ναρκωτικά στους συγκρατουμένους τους θέλησαν δυο αλλοδαποί που εκτίουν ποινές κάθειρξης για τον ίδιο λόγο και ο ένας από αυτούς γέμισε το… στομάχι του με «αυγά» γεμάτα ηρωίνη και χασίς!

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η μεταφορά τους στο σωφρονιστικό κατάστημα της Πάτρας, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας δέχθηκαν πληροφορίες ότι είχαν καταπιεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών κι έτσι, μόλις έφτασαν οι ηλικίας 44 και 33 χρόνων αλλοδαποί, τους μετέφεραν σε νοσοκομείο. Κατά την διάρκεια της παραμονής τους, ο 44χρονος… «γέννησε» συνολικά 52 (!) συσκευασίες που περιείχαν 14,6 γραμμάρια ηρωίνης και 71,9 γραμμάρια κάνναβης!

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι κρατούμενοι επανήλθαν στις φυλακές όταν ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Στη συνέχεια, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την κατηγορία της εισαγωγής ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα σε βαθμό κακουργήματος, αφού εκδόθηκαν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης