Μεγάλη φυτεία υδροπονικής κάνναβης στα Γρεβενά

Grevena-ydroponiki-kannabi

Ο δράστης καλλιεργούσε συνολικά 192 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1, 10 μέτρου

Σε κανονικό… εργοστάσιο παραγωγής υδροπονικής κάνναβης είχε μετατρέψει, όχι έναν αλλά δυο χώρους του σπιτιού του σε περιοχή των Γρεβενών, ένας 58χρονος που είχε εγκαταστήσει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο για την καλλιέργεια μιας μεγάλης χασισοφυτείας.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε., βρήκαν ένα πλήρες σύστημα που δημιουργούσε κατάλληλες περιβαλλοντικές συνθήκες με τα απαραίτητα επίπεδα υγρασίας, φωτισμού και θερμότητας για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης, με την χρήση τεχνητών μέσων και χημικών λιπασμάτων.

Στους δυο χώρους, ο δράστης καλλιεργούσε συνολικά 192 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,10 μέτρου, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με τον εξοπλισμό που αποτελούνταν από λαμπτήρες φωτός και θερμότητας, ανεμιστήρες και άλλα εξαρτήματα, καθώς και 23,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 37 σπόροι κάνναβης, δυο ζυγαριές ακριβείας, διάφορα σύνεργα χρήσης και 110 ευρώ.

Ο 58χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ο οποίος του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, σε βαθμό κακουργήματος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

iatria

Οι συλληφθείσες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, κατά περίπτωση, από το Α.Τ. Χαϊδαρίου και το Α.Τ Ελευσίνας, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών