Αλβανοί έφερναν επικίνδυνα εντομοκτόνα στην Ελλάδα

Αλβανοί έφερναν επικίνδυνα εντομοκτόνα στην Ελλάδα

Οι αστυνομικοί και οι υπάλληλοι του Τελωνείου διαπίστωσαν ότι η διάθεση του συγκεκριμένου είδους εντομοκτόνου έχει απαγορευτεί και κατέσχεσαν τις συνολικά 788 συσκευασίες τις οποίες είχαν φέρει μαζί τους.

peripoliko_09
Άκρως επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία συστατικό, το οποίο έχει απαγορευτεί στην Ελλάδα, προσπάθησαν να εισάγουν από την πατρίδα τους στην χώρα δυο Αλβανοί οι οποίοι σταμάτησαν για έλεγχο στο συνοριακό σημείο διέλευσης της Κακαβιάς.

Οι αστυνομικοί και οι υπάλληλοι του Τελωνείου διαπίστωσαν ότι η διάθεση του συγκεκριμένου είδους εντομοκτόνου έχει απαγορευτεί και κατέσχεσαν τις συνολικά 788 συσκευασίες τις οποίες είχαν φέρει μαζί τους. Παράλληλα, καταλόγισαν σε βάρος τους τα αναλογούντα τέλη τα οποία εισπράχθηκαν.

*** Σε μια άλλη περίπτωση, ένας Αλβανός αποπειράθηκε να περάσει από την Ελλάδα στην πατρίδα του μέσω της Κακαβιάς, αλλά οι υπάλληλοι του Τελωνείου διαπίστωσαν ότι είχε μαζί του το μεγάλο ποσό των 55.000 ευρώ, τα οποία απέφυγε να δηλώσει. Έτσι, του επιβλήθηκε το σχετικό πρόστιμο ύψους 25%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης