Αλλοδαποί λήστευαν τουρίστες στον Λαγανά

Αλλοδαποί λήστευαν τουρίστες στον Λαγανά

Οι δράστες ακινητοποίησαν πρώτα έναν 20χρονο και του άρπαξαν ένα μικρό χρηματικό ποσό απειλώντας ότι θα τον ξυλοκοπήσουν, ενώ λίγο αργότερα αποπειράθηκαν να ληστέψουν με τον ίδιο τρόπο και έναν 18χρονο, ο οποίος όμως αντέδρασε 

laganas
Διακοπές με χρήματα… άλλων ήθελαν να κάνουν δυο νεαροί αλλοδαποί και, μέσα σε λίγη ώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας, λήστεψαν ή αποπειράθηκαν να ληστέψουν δυο άλλους παραθεριστές διαφορετικής εθνικότητας στον Λαγανά της Ζακύνθου!

Οι δράστες ακινητοποίησαν πρώτα έναν 20χρονο και του άρπαξαν ένα μικρό χρηματικό ποσό απειλώντας ότι θα τον ξυλοκοπήσουν, ενώ λίγο αργότερα αποπειράθηκαν να ληστέψουν με τον ίδιο τρόπο και έναν 18χρονο, ο οποίος όμως αντέδρασε και κατάφερε να τους ξεφύγει. Και τα δυο θύματα ειδοποίησαν την Αστυνομία και έδωσαν την περιγραφή των ληστών.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που ενημερώθηκαν για τα δύο περιστατικά και εντόπισαν μέσα σε λίγα λεπτά τους δράστες ηλικίας 25 και 21 χρόνων. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 126 ευρώ που κατασχέθηκαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, απ’ όπου οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που τους άσκησε δίωξη για ληστεία και απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης