Reality Shows και Μνημόνια στο φετινό Camping της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Reality Shows και Μνημόνια στο φετινό Camping της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Θα πραγματοποιηθεί στο Χορευτό Πηλίου από την Τετάρτη 25 Ιουλίου έως την Τετάρτη 1 Αυγούστου

neolaias
Σε αθλητικές δραστηριότητες, workshops, λαϊκό γλέντι αλλά και συζητήσεις για την… επιστροφή των reality στην ελληνική τηλεόραση, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν όσοι βρεθούν στο εναλλακτικό κάμπινγκ της Νεολαίας Σύριζα που θα πραγματοποιηθεί στο Χορευτό Πηλίου από την Τετάρτη 25 Ιουλίου έως την Τετάρτη 1 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε σήμερα, οι νέοι της Αριστεράς την πρώτη ημέρα, θα ανταλλάξουν τις απόψεις του σε μια συζήτηση με θέμα «Η ελληνική τηλεόραση σήμερα. Λαϊκή κουλτούρα και ιδεολογία με αφορμή την επιστροφή των reality shows» και βασικούς ομιλητές την κυρία Άννα Χατζησοφιά, Συγγραφέα – Ηθοποιό και την Αγγέλα Νταρζάνου, Δημοσιογράφο στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ».

Την δεύτερη ημέρα θα παρευρεθούν στο «Chorefto Camp Pelion» οι Αλέξης Χαρίτσης, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Νάσος Ηλιόπουλος, Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ράνια Σβίγγου, Μέλος Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ και ο Σωτήρης Αλεξίου, Γραμματέας Κεντρικού Συμβουλίου Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι θα εκφράσουν τις απόψεις τους σε μια συζήτηση αφιερωμένη στην μεγάλη έξοδο από τα Μνημόνια με θέμα «Το τοπίο μετά το μνημόνιο: Δυνατότητες και προοπτικές. Οι μάχες της επόμενης μέρας».

Την Κυριακή 29 Ιουλίου θα ακολουθήσει ρεμπέτικο – λαϊκό γλέντι ενώ την Δευτέρα 30 Ιουλίου οι νέοι θα βρεθούν στη Ζαγορά Πηλίου και θα συζητήσουν για τους «Αγροτικούς συνεταιρισμούς: Η ανάπτυξη στα χέρια των παραγωγών». Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών η Κατερίνα Παπανάτσιου, Υφυπουργός Οικονομικών, εκπρόσωπος από το συνεταιρισμό «ZAGORIN» και θα παρέμβουν η Μαρία Τσανάκα, Πρόεδρος Γυναικείου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς και η Θεοδώρα Κλίτσου, Πρόεδρος Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Γυναικών Βυζίτσας «Εσπερίδες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης