Ανθρωποκυνηγητό για καταζητούμενο έπειτα από επτά κλοπές

Ανθρωποκυνηγητό για καταζητούμενο έπειτα από επτά κλοπές

Ο οπλισμένος πλέον κακοποιός είχε αφήσει το αίμα του σε ένα από τα αυτοκίνητα, καθώς κόπηκε όταν έσπασε το τζάμι

astynomia
Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές υπηρεσίες της Φθιώτιδας, μετά την επιδρομή ενός άγνωστου κατ’ αρχήν διαρρήκτη που άνοιξε τρία σπίτια και τέσσερα αυτοκίνητα στην κοινότητα Τυμφρηστού του Δήμου Μακρακώμης, κλέβοντας μικροποσά και ηλεκτρικές συσκευές αλλά και μια κυνηγετική καραμπίνα.

Ο οπλισμένος πλέον κακοποιός είχε αφήσει το αίμα του σε ένα από τα αυτοκίνητα, καθώς κόπηκε όταν έσπασε το τζάμι. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή και ένα κλιμάκιο της Ασφάλειας Καρπενησίου και της Ο.Π.Κ.Ε. κατάφερε να τον εγκλωβίσει σε ένα δύσβατο μονοπάτι, όπου ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Όπως προέκυψε, ήταν ένας 28χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για άλλες ποινικές υποθέσεις.

Αν και βρέθηκαν πάνω του τα λιγοστά κλοπιμαία, δεν είχε μαζί του την καραμπίνα που έκλεψε και ισχυρίστηκε ότι την πέταξε σε μια στέρνα. Έτσι, ξεκίνησε νέο… σαφάρι για τον εντοπισμό του όπλου σε όλες τις στέρνες του χωριού! Ο κρατούμενος προσήχθη στην Ασφάλεια όπου ανακρίθηκε και για άλλες κλοπές και, μετά την απολογία του στον τοπικό ανακριτή, αναμένεται να μεταχθεί και σε αυτόν που εξέδωσε το έναταλμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης