Αποκλειστικές «μαϊμού» συνελήφθησαν σε Άρτα και Ηράκλειο

Αποκλειστικές «μαϊμού» συνελήφθησαν σε Άρτα και Ηράκλειο

Δεν διέθεταν τους απαιτούμενους τίτλους σπουδών, αλλά ούτε και άδειες άσκησης επαγγέλματος

astynomia14
Τρεις συλλήψεις γυναικών που παρείχαν υπηρεσίες αποκλειστικής νοσοκόμας σε ασθενείς, χωρίς να διαθέτουν τους απαιτούμενους τίτλους σπουδών, αλλά ούτε και άδειες άσκησης επαγγέλματος από την αρμόδια αρχή, έκαναν οι αστυνομικές υπηρεσίες μέσα σε ένα 24ωρο.

Κατά την διάρκεια μεταμεσονύκτιων ελέγχων στο Γενικό Νοσοκομείο της Άρτας, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, εντόπισαν μία 55χρονη Ελληνίδα και μία 37χρονη αλλοδαπή οι οποίες εργάζονταν παράνομα ως αποκλειστικές και τις συνέλαβαν. Και οι δυο, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενες για παραβάσεις της νομοθεσίας σχετικά με την παροχή υπηρεσιών σε ασθενείς.

*** Με την ίδια κατηγορία συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, μια 52χρονη αλλοδαπή η οποία εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α΄ τμήματος της πόλης να παρέχει νοσηλευτικές υπηρεσίες σε έναν ασθενή σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων «μαϊμού» νοσοκόμων συνεχίζονται σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης