Ηγουμενίτσα: Έβαλαν κλεμμένες πινακίδες σε κλεμμένο φορτηγό!

568cad9b1

Το αυτοκίνητο και οι πινακίδες κατασχέθηκαν για να αποδοθούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας

Κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας το Ι.Χ. φορτηγό που κινούνταν στη Σαγιάδα της Θεσπρωτίας με κατεύθυνση προς τα ελληνοαλβανικά σύνορα και επιβάτες δυο νεαρούς και το σταμάτησαν για να το ελέγξουν.

Σύντομα διαπίστωσαν ότι το όχημα είχε κλαπεί λίγο νωρίτερα από την πόλη της Ηγουμενίτσας, ενώ και οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε ήταν κλεμμένες από άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δύο Αλβανοί επιβάτες ηλικίας 21 και 27 χρόνων. Αυτό που εξετάζεται τώρα, είναι αν σκόπευαν να περάσουν στην πατρίδα τους με το κλεμμένο όχημα για να το πουλήσουν.

Το αυτοκίνητο και οι πινακίδες κατασχέθηκαν για να αποδοθούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή τροχοφόρου, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

petrailea3

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «360ο Ενέργειες» που υλοποιεί για τη Νέα Γενιά και την ποιοτική εκπαίδευση, αναλαμβάνει τη γενικότερη υποστήριξη του αγγλόφωνου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «MSc in Oil and Gas Process Systems Engineering» (Βιομηχανικά συστήματα Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου) του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.