Ηγουμενίτσα: Έβαλαν κλεμμένες πινακίδες σε κλεμμένο φορτηγό!

Ηγουμενίτσα: Έβαλαν κλεμμένες πινακίδες σε κλεμμένο φορτηγό!

Το αυτοκίνητο και οι πινακίδες κατασχέθηκαν για να αποδοθούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας

568cad9b1
Κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας το Ι.Χ. φορτηγό που κινούνταν στη Σαγιάδα της Θεσπρωτίας με κατεύθυνση προς τα ελληνοαλβανικά σύνορα και επιβάτες δυο νεαρούς και το σταμάτησαν για να το ελέγξουν.

Σύντομα διαπίστωσαν ότι το όχημα είχε κλαπεί λίγο νωρίτερα από την πόλη της Ηγουμενίτσας, ενώ και οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε ήταν κλεμμένες από άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δύο Αλβανοί επιβάτες ηλικίας 21 και 27 χρόνων. Αυτό που εξετάζεται τώρα, είναι αν σκόπευαν να περάσουν στην πατρίδα τους με το κλεμμένο όχημα για να το πουλήσουν.

Το αυτοκίνητο και οι πινακίδες κατασχέθηκαν για να αποδοθούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή τροχοφόρου, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης