Θα παραμείνει τελικά στο νοσοκομείο η Άντα Παπανδρέου

Θα παραμείνει τελικά στο νοσοκομείο η Άντα Παπανδρέου

Τελικά δεν θα λάβει εξιτήριο σήμερα, όπως αρχικά αναμενόταν, η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Θα παραμείνει τελικά στο νοσοκομείο η Άντα Παπανδρέου
Τελικά δεν θα λάβει εξιτήριο σήμερα, όπως αρχικά αναμενόταν, η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Η κυρία Άντα Παπανδρέου εισήχθη εκτάκτως (και κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας κατόπιν παρακλήσεως και της ίδιας) την Τετάρτη στην Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική κλινική του Αττικού νοσοκομείου με λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος.

Οι γιατροί της κλινικής με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Σπύρο Παπίρη αποφάσισαν τη νοσηλεία της συζύγου του πρωθυπουργού κυρίως για προληπτικούς λόγους, καθώς τα αποτελέσματα των απεικονιστικών και εργαστηριακών εξετάσεων στις οποίες η ασθενής υποβλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης δεν ενέπνευσαν ανησυχία. Ωστόσο, σήμερα κρίθηκε σκόπιμο η κυρία Παπανδρέου να συνεχίσει τη φαρμακευτική αγωγή εντός του νοσοκομείου και έτσι δεν πρόκειται να λάβει εξιτήριο.

Η διάγνωση των ειδικών ήταν ελαφρά λοίμωξη του αναπνευστικού  -ενοχλήσεις του οποίου οδήγησαν άλλωστε και την κυρία Παπανδρέου στο νοσοκομείο.

Σήμερα επαναλαμβάνονται ορισμένες εργαστηριακές εξετάσεις, από τα αποτελέσματα των οποίων θα κριθεί και ο χρόνος που η Αντα Παπανδρέου θα πάρει εξιτήριο. Από τη συνολική κλινική εικόνα της ασθενούς θα κριθεί εν πολλοίς και το εάν καταφέρει να λάβει την  αναγκαία… ιατρική άδεια για  τη  μετάβασή της στη Θεσσαλονίκη όπου είχε προγραμματιστεί να ακολουθήσει τον πρωθυπουργό στο πρόγραμμά του στη  Διεθνή Έκθεση.
Κλείσιμο

Η επίσκεψη και κατόπιν η  νοσηλεία της κυρίας Παπανδρέου στο «Αττικόν» απασχόλησε και τον νέο υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο ο οποίος  βρισκόταν σε επικοινωνία με τον διοικητή του νοσοκομείου καθηγητή κ. Ηλία Λαμπίρη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης