«Λευκή Νύχτα» στο Ίλιον, το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός

«Λευκή Νύχτα» στο Ίλιον, το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός

Ο Δήμος Ιλίου διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά τη «Λευκή Νύχτα», το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της πόλης, το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 και το Ίλιον φοράει τα γιορτινά του για να υποδεχθεί, τους χιλιάδες επισκέπτες.

ILION

Afisa_PAPARIZOU_NEW-01
Afisa_TETRADA-01


Με τη συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου και πέντε μουσικές σκηνές, μεκαταξιωμένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα, όπως η Έλενα Παπαρίζου, ο ΚώσταςΜπίγαλης, η Πωλίνα, ο Δάκης, η Μαντώ, ο Παναγιώτης Λάλεζας, η Περσεφόνη, η Αναστασία Νίνου και το Μουσικό Στέκι Ιλίου, καθώς επίσης, τη συμμετοχή των Εθνικοτοπικών και Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων της πόλης, του Ιερού ΜητροπολιτικούΝαού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, η «Λευκή Νύχτα» θα είναι πιο λαμπρή από ποτέ.
Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως αποκλειστικό σκοπό την προβολή προϊόντων ή υπηρεσιών των επιχειρήσεων που συμμετέχουν, οι οποίες θα πρέπει να διαθέτουν υποτυπώδη εξοπλισμό (τραπέζι ή stand μικρών διαστάσεων, 1-2 καθίσματα).

Ευρωπαϊκός θεσμός

Πρόκειται για ένα θεσμό που ήδη έχει υιοθετηθεί από πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, όπως η Ρώμη, το Μιλάνο, η Βαρκελώνη και το Παρίσι. Στη χώρα μας διοργανώθηκε για πρώτη φορά στον δήμο Ιλίου! Μετά από πρόταση του Δημάρχου Νίκου Ζενέτου η πόλη του Ιλίου μετατράπηκε σε «Λευκή Νύχτα» και έγινε το κέντρο του λεκανοπεδίου Αττικής.

Κλείσιμο
nikos

Τι λέει ο Δήμαρχος

Όπως δήλωσε ο κ. Ζενέτος «διοργανώσαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη “Λευκή Νύχτα” το 2013 και η μεγάλη της επιτυχία τη μετέτρεψε σε έναν μεγαλειώδη θεσμό. Κάθε χρόνο τον Ιούνιο το Ίλιον γίνεται το επίκεντρο της διασκέδασης και πόλος έλξης για πολλούς επισκέπτες από όλη την Αττική. Ήταν ένας στόχος που κατακτήθηκε με πολλή δουλειά, συντονισμό και συνεργασία όλων των δυνάμεων της πόλης μας.»
Σημειώνεται ότι, για την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των οδηγών αυτοκινήτων, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη «Λευκή Νύχτα» από τις 19:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί τροποποίηση της
κίνησης των οχημάτων προς το εμπορικό κέντρο της πόλης, το οποίο θα παραμείνει κλειστό μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης