Αυτοψία του protothema στη Μάνδρα: Τα αντιπλημμυρικά έργα δεν ξεκίνησαν ποτέ

Αυτοψία του protothema στη Μάνδρα: Τα αντιπλημμυρικά έργα δεν ξεκίνησαν ποτέ

Το μόνο που έκαναν από τον περασμένο Νοέμβριο είναι να βάλουν κώνους και φανάρια στα επικίνδυνα σημεία από τις πλημμύρες

antiplimmirika-erga_main01
Εκτός από τα αντιπλημμυρικά έργα στη Μάνδρα και στην ευρύτερη περιοχή στις υποσχέσεις έχουν μείνει και τα έργα οδοποιίας.

Οι φονικές καταιγίδες του Νοεμβρίου το 2017 εκτός από 24 ανθρώπινα θύματα και τεράστιες καταστροφές σε σπίτια και επιχειρήσεις είχαν καταστρέψει και ένα μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου από τη Μάνδρα προς το όρος Πατέρας και συγκεκριμένα προς τον Άγιο Σωτήρα.
Αυτοψία του protothema στη Μάνδρα (1)

Εδώ και επτάμιση μήνες η Περιφέρεια εκτός του ότι έχει αφήσει χωρίς αντιπλημμυρικά έργα την Μάνδρα και τις γύρω περιοχές με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να ζουν με τον εφιάλτη της πλημμύρας κάθε φορά που βρέχει, τους έχει αφήσει και χωρίς δρόμο.
Αυτοψία του protothema στη Μάνδρα (2)

Στην αυτοψία του protothema.gr από την Μάνδρα προς το όρος Πατέρας απ’όπου ξεκινούν και σχηματίζονται οι ορμητικοί χείμαρροι που παρασέρνουν ό,τι βρουν στο διάβα τους, διαπιστώνονται οι καταστροφές που είχε αφήσει πίσω της η κακοκαιρία του περασμένου Νοεμβρίου, αλλά και η αδιαφορία των υπευθύνων που ύστερα από εφτάμιση μήνες το το μόνο που έχουν κάνει είναι να βάλουν κώνους και φανάρια στα επικίνδυνα σημεία του δρόμου.
Κλείσιμο
antiplimmirika-erga02

Κι όλα αυτά ενώ η Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε πρόσφατα για τα πολυαναμενόμενα έργα: «Τα έργα για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Μάνδρας προχωράνε με ρυθμούς - ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα και βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την σύμβαση με τον εργολάβο και την έναρξη τους». Παραδέχονται δηλαδή ότι τα έργα που υποτίθεται ότι προχωράνε με ρυθμούς ρεκόρ δεν έχουν καν ξεκινήσει!!!

antiplimmirika-erga04



antiplimmirika-erga03




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης