Διέρρηξαν και άδειασαν κοσμηματοπωλείο στον Πύργο

Διέρρηξαν και άδειασαν κοσμηματοπωλείο στον Πύργο

Οι άγνωστοι κακοποιοί που, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν τρεις ή τέσσερις και φορούσαν κουκούλες, παραβίασαν την πόρτα του καταστήματος, μπήκαν μέσα και άρπαξαν πλήθος κοσμήματα αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ

asty_3754
Οδοφράγματα έστησαν τα ξημερώματα της Τρίτης στο κέντρο του Πύργου οι διαρρήκτες που “χτύπησαν” ένα κοσμηματοπωλείο, τοποθετώντας κάδους απορριμάτων στη μέση του δρόμου ώστε να αποκόψουν την κυκλοφορία για όσο διάστημα χρειάζονταν για να σηκώσουν το ρολό και να αδειάσουν τις προθήκες!

Οι άγνωστοι κακοποιοί που, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν τρεις ή τέσσερις και φορούσαν κουκούλες, παραβίασαν την πόρτα του καταστήματος, μπήκαν μέσα και άρπαξαν πλήθος κοσμήματα αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ. Όμως, δεν ολοκλήρωσαν το “έργο” τους, γιατί έγιναν αντιληπτοί από τους περίοικους και τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που διενεργούν προανάκριση, προσπαθούν να εξακριβώσουν από τα πλάνα που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας της περιοχής, αν διέφυγαν πεζή ή επιβιβάστηκαν σε κάποιο όχημα.

*** Θρασύτατη διάρρηξη έγινε και σε ένα σπίτι στον οικισμό Τερψιθέα του Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία, όπου ο άγνωστοι δράστες εκμεταλλευτήκαν την απουσία των ιδιοκτητών, αναρριχήθηκαν στον πρώτο όροφο και διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα. Στη συνέχεια, “σήκωσαν” το χρηματοκιβώτιο που είναι άγνωστο πόσα χρήματα και τιμαλφή περιείχε, το κατέβασαν πιθανότατα με σχοινιά στο έδαφος, το φόρτωσαν σε κάποιο όχημα που είχαν φέρει μαζί τους και έγιναν καπνός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης