Βίντεο: Εγκλωβισμένοι οδηγοί στον ανισόπεδο κόμβο της Μάνδρας

Βίντεο: Εγκλωβισμένοι οδηγοί στον ανισόπεδο κόμβο της Μάνδρας

Δείτε τις προσπάθειες απεγκλωβισμού οδηγών που βρέθηκαν τη λάθος ώρα στο λάθος σημείο - Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στην Αθηνών-Κορίνθου - Απίστευτη ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς

apeglwvismos_arthro

Στο ίδιο έργο θεατές, αλλά ευτυχώς αυτή τη φορά δίχως θύματα. 
Στον  «καταραμένη» ανισόπεδο κόμβο Παραδείσου, στην διαδρομή προς Αθήνα και αμέσως μετά τον κόμβο με την Αττική Οδό, για μια ακόμη φορά το νερά τον μετέτρεψαν σε λίμνη. 

Τον  περασμένο Νοέμβριο στο ίδιο σημείο, αυτοκίνητα ΙΧ, φορτηγά, πούλμαν είχαν εγκλωβιστεί. Αυτή τη φορά τα νέρα ήταν λιγότερα, όπως και οι εγκλωβισμένοι. 

Αν μη τι άλλο, αυτό που φαίνεται είναι πως από το Νοέμβριο μέχρι σήμερα δεν έγινε κάποιο έργο που να αποτρέψει μια δεύτερη καταστροφή.

Την προσπάθεια απεγκλωβισμού ενός εξ αυτών καταγράφουν τα βίντεο που δημοσιεύουμε, προσπάθεια που είχε αίσιο τέλος. 

Σε κάθε περίπτωση μην βιαστείτε να καρακρίνετε τους οδηγούς που σε ανάλογες περιπτώσεις βρίσκονται παγιδευμένοι, λέγοντας το τυπικό «ας πρόσεχαν». 
Σε αυτές τις περιπτώσεις τα νερά έρχονται τόσο γρήγορα, που εκεί που λές «περνάω, έχει λίγο νερό στην άκρη», αρκούν δευτερόλεπτα για να βρεθείς να παλεύεις για τη σωτηρία σου.  

Εγκλωβισμένος οδηγός



Απεγκλωβισμός οδηγού στην Εθνική οδό

Απεγκλωβισμός οδηγού στην Εθνική οδό 2
Κλείσιμο



Η φωτογραφία είναι από τις φονικές πλημμύρες του Νοεμβρίου, στο ίδιο σημείο. Αυτο που φαίνεται είναι ότι ουδείς έκανε κάτι για να μην επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο.
plimires_2017
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης