Λάρισα: Έκλεισε από κατολισθήσεις ο δρόμος Αγιόκαμπος - Σκλήθρο

agiokampos4

Λόγω της κακοκαιρίας στο σημείο, τα μηχανήματα του δήμου δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την λάσπη 

Κλειστός παραμένει ο δρόμος από τον Αγιόκαμπο προς το χωριό Σκλήθρο του δήμου Αγιάς, μετά από κατολισθήσεις που σημειώθηκαν σήμερα λόγω της κακοκαιρίας και των έντονων βροχοπτώσεων στην περιοχή.

Όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Λέτσιος, στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου έχει πέσει μεγάλη ποσότητα λάσπης από το βουνό, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να είναι αδύνατη.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, λόγω της κακοκαιρίας στο σημείο, τα μηχανήματα του δήμου δεν μπόρεσαν να επιχειρήσουν την σημερινή ημέρα ώστε να αποκατασταθεί το οδόστρωμα, οπότε αναμένεται η εκτόνωση του καιρικού φαινομένου για να γίνει η επιχείρηση.

Να σημειωθεί πως οι κάτοικοι του Σκλήθρου μεταβαίνουν στο χωριό τους μέσω Ελάφου.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Δημήτρης

Να σημειωθεί επίσης πως τα προηγούμενα χρόνια η δημοτική αρχή και η περιφέρεια Θεσσαλίας ανέθεσαν σε εργολάβους την εκτέλεση τεχνικού έργου για να μεταφερθεί πόσιμο νερό από το Σκλήθρο στον Αγιόκαμπο. Στο συγκεκριμένο σημείο των κατολισθήσεων, έχουν σκάψει για χαντάκια κλπ για τη μεταφορά νερού και λίγα μέτρα πιο πάνω βρίσκεται η περίφημη γεώτρηση που αυτοί έσκαψαν. Πάντα έβρεχε στο Σκλήθρο, αλλά ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα κατολισθήσεων. Απλά, αυτοί το δημιούργησαν και τώρα κάνουν τις πάπιες. Εγκληματίες

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης