Νέες διεθνείς επενδύσεις για τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ

antenna01

Συνεχίζοντας τη στρατηγική επέκτασης σε νέα Μέσα και επενδύοντας στη σύγχρονη τεχνολογία και την ψηφιακή οικονομία γενικότερα, ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ πρόσφατα προχώρησε σε συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της Cheddar,  της γνωστής ως «CNΝ των millennials», που ιδρύθηκε το 2016 από τον Τζον Στάινμπεργκ και είναι από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα ειδησεογραφικά δίκτυα στην Αμερική απευθυνόμενα κυρίως σε νεανικά κοινά.

Μέσα σε δύο χρόνια έχει καταφέρει να διπλασιάσει τα κέρδη της και να αυξήσει τα δίκτυα προβολής της, στα οποία συμπεριλαμβάνονται η Amazon, το Facebook, το Spotify, το Twitter, ενώ επίσης έχει παρουσία σε περισσότερο από το 60% των Smart TVs στις ΗΠΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την τεχνογνωσία και την εξειδίκευσή του στην παραγωγή online και live video, ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο και θα αναπτύξει συνέργειες με την Cheddar στον συγκεκριμένο τομέα, που αποτελεί βασικό πυρήνα των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, επίσης, μέσω της συμμετοχής του στην επενδυτική τράπεζα Raine Group, συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών παραγωγής τηλεοπτικών σειρών παγκοσμίως, όπως η Propagate, η οποία ιδρύθηκε από τον πρώην CEO του NBC Μπεν Σίλβερμαν και τον Χάουαρντ Οουενς. Η Propagate έχει στο ενεργητικό της 17 σειρές οι οποίες είτε έχουν ήδη προβληθεί είτε είναι σε στάδιο παραγωγής και έχει χτίσει ένα ισχυρό προφίλ με διεθνείς συνεργασίες και μεγάλες συμφωνίες τηλεοπτικού επιπέδου. Μέσω της συγκεκριμένης επένδυσης ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ εξασφαλίζει περαιτέρω τεχνογνωσία στην ανάπτυξη και παραγωγή τηλεοπτικών σειρών τόσο για την Ελλάδα όσο και για τις υπόλοιπες χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Θα επενδυσει

Σε κανενα καινουριο τουρκικο σηριαλ και κανενα τηλεπαιχνιδι με online τσοντα.Αντι να κανετε κανενα ελληνικο σηριαλ.ΤΙΝΑΦΤΑΡΕΕΕ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mastropoi

Ο 48χρονος φωτογράφος που φέρεται ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας πήρε τον δρόμο για τη φυλακή – Με βάση τις συνομιλίες - «φωτιά» οι κατηγορούμενοι φέρονται ότι έκλειναν έως και 30 ωριαία ραντεβού την ημέρα έναντι 140 ευρώ την ώρα

14