Νέες διεθνείς επενδύσεις για τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ

Νέες διεθνείς επενδύσεις για τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ

Συνεχίζοντας τη στρατηγική επέκτασης σε νέα Μέσα και επενδύοντας στη σύγχρονη τεχνολογία και την ψηφιακή οικονομία γενικότερα, ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ πρόσφατα προχώρησε σε συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της Cheddar,  της γνωστής ως «CNΝ των millennials», που ιδρύθηκε το 2016 από τον Τζον Στάινμπεργκ και είναι από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα ειδησεογραφικά δίκτυα στην Αμερική απευθυνόμενα κυρίως σε νεανικά κοινά.

antenna01
Μέσα σε δύο χρόνια έχει καταφέρει να διπλασιάσει τα κέρδη της και να αυξήσει τα δίκτυα προβολής της, στα οποία συμπεριλαμβάνονται η Amazon, το Facebook, το Spotify, το Twitter, ενώ επίσης έχει παρουσία σε περισσότερο από το 60% των Smart TVs στις ΗΠΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την τεχνογνωσία και την εξειδίκευσή του στην παραγωγή online και live video, ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο και θα αναπτύξει συνέργειες με την Cheddar στον συγκεκριμένο τομέα, που αποτελεί βασικό πυρήνα των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, επίσης, μέσω της συμμετοχής του στην επενδυτική τράπεζα Raine Group, συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών παραγωγής τηλεοπτικών σειρών παγκοσμίως, όπως η Propagate, η οποία ιδρύθηκε από τον πρώην CEO του NBC Μπεν Σίλβερμαν και τον Χάουαρντ Οουενς. Η Propagate έχει στο ενεργητικό της 17 σειρές οι οποίες είτε έχουν ήδη προβληθεί είτε είναι σε στάδιο παραγωγής και έχει χτίσει ένα ισχυρό προφίλ με διεθνείς συνεργασίες και μεγάλες συμφωνίες τηλεοπτικού επιπέδου. Μέσω της συγκεκριμένης επένδυσης ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ εξασφαλίζει περαιτέρω τεχνογνωσία στην ανάπτυξη και παραγωγή τηλεοπτικών σειρών τόσο για την Ελλάδα όσο και για τις υπόλοιπες χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης