Εκδήλωση στήριξης για τα παιδιά του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στην εκδήλωση αυτή θα δοθεί ρεσιτάλ κλασικής μουσικής - Το μοναδικό αντίτιμο εισόδου που καλούνται να δώσουν οι θεατές είναι τρόφιμα και είδη ρουχισμού για παιδιά ηλικίας 2.5-5.5 ετών

Ανοιχτή φιλανθρωπική εκδήλωση για τα παιδιά που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα, διοργανώνει το Φιλανθρωπικό Σωματείο του Π.Ε.Ν (Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο), τη Δευτέρα 25/6/2018 και ώρα 20.00, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας.

Στην εκδήλωση αυτή θα δοθεί ρεσιτάλ κλασικής μουσικής με τους σολίστ Γιάννα Στουντίκοβα, βιολί Δήμο Παπαρούπα, πιάνο και συμμετοχή της Lyudmila Kozlovsca. Η μουσική βραδιά είναι μια ευγενική προσφορά των σολίστ, ενώ το μοναδικό αντίτιμο εισόδου που καλούνται να δώσουν οι θεατές είναι τρόφιμα και είδη ρουχισμού για παιδιά ηλικίας 2.5-5.5 ετών, τα οποία και θα διατεθούν στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο

Λίγα λόγια για το Π.Ε.Ν

Το Π.Ε.Ν ( Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο) ιδρύθηκε το 1912 και εδρεύει στην Καλλιθέα, από το φιλανθρωπικό σωματείο του ΠΕΝ. Λειτουργεί ως Φιλανθρωπικό ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο και εποπτεύεται από την Περιφέρεια.

Φιλοξενεί και διαπαιδαγωγεί αγόρια και κορίτσια προσχολικής ηλικίας 2,5 έως 5,5 ετών από όλη την Ελλάδα. Η προσπάθεια αυτή είναι επικεντρωμένη στο παιδί και τις συναισθηματικές του ανάγκες οι οποίες είναι ιδιαίτερα αυξημένες στην καθοριστική αυτή ηλικία.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού, παρέχεται εξατομικευμένη φροντίδα, προσαρμοσμένη στην ιδιοσυγκρασία του κάθε παιδιού και την οικογενειακή του κατάσταση.

Σήμερα, το Τμήμα Κλειστής Προστασίας φιλοξενεί περίπου 30 παιδιά που προέρχονται κυρίως από οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν οξύτατα ψυχοκοινωνικά προβλήματα και φιλοξενούνται όλο το 24ωρο.

Στόχος είναι όχι μόνο η προστασία και η κάλυψη των βιοτικών αναγκών των παιδιών, αλλά κυρίως η διαπαιδαγώγησή τους και η στήριξη των ίδιων, ακόμη και των οικογενειών τους, έτσι ώστε φεύγοντας τα παιδιά να μπορούν να επιστρέψουν στις φυσικές τους οικογένειες εφόσον αυτό είναι δυνατό.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xeiropedes_xania

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 συσκευασίες που περιείχαν 24,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης καθώς και 4 συσκευασίες με 1 γραμμάριο κοκαΐνης - Προσήχθησαν και 11 άτομα

1
XA_DIKI

Οι δυο κατηγορούμενοι αν και απουσίαζαν από το δικαστήριο προέβαλλαν, δια της υπεράσπισής τους, τον ισχυρισμό περί νομικής πλάνης, υποστηρίζοντας πως οι πυροβολισμοί αποτελούν έθιμο σε διάφορα σημεία της χώρας

4